Pereiti prie turinio

stp

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    kaunas
  • Pomėgiai
    medziokle, auto

stp's Achievements

0

Reputacija

  1. del rudziu sutinku kad nedaug rudyja, ale su motorais tai galvos turbut pas kas antra tvarkytos,bent jau as tris turejau ir visiems galvos buvo trukusios,meistrai sake kad cia ju beda.ir dar norejau paklaust, cia vienas zmogus rase kad neteisyngai junge hubus, ir viena sugadino, gal paaiskintumet kaip juos teisyngai reikia yjungt,nes kaip tik vaziuoju i vokiecius viena toki pirkt, tai as ju niekad netikrindavau, ir net nezinau kaip ten juos reikia jungt.ir dar, ar pas galoperi kuris nors tiltas blokuojasi pilnai ir kaip tai padaryt. na o kad klausimu nekiltu, tai as tas gudrusis perekupas. todel as su jomis nelabai vazineju o tik parduodu, tai per daug ir nezinau kaip ten kas jungiasi.as visa laika maniau kad su tuo antru riciagu yjungi visus keturis varomus ir viskas kas reikia ptys susiblokuoja.
  2. pabandyk panevezy,jie ir y vieta atveza,aisku jeigu tures. 868677138, aba vylnietis, irgi atveza y vieta jeigu turi 868601194.
  3. tai benzo as taip suprantu y 12 telpa? na jei telpa i 12 tai dar proto ribose, deku visiems
  4. dekui, butinai kreipsiuos kai tik apsispresiu ir nusipirksiu. TAI KIEK ANA SREBIA? AR ZINO KAS NORS, IR AR VERTAS TOKS APARATAS TOKIU PINIGU.jimt a nejimt va kur klausimas. gal geriau kokia KIA paziuret? aba HYUNDAY? nu svarbu kad pigi but i kad proto ribose valgytu. pas mus burelyje zmogus kia retona pirko uz 5000LT tai laabai patenkitas , sake kad y 7litrus saliarkos telpa.tai vat ir mastau. ir metai 2000 o ne 90 .
  5. to vitalka tamsta tik neysizeisk, ale anas gerokai grazesnis, zalias metalikas, ant sparnu antdeklai kebulo spalvos, ratai aukstesni, ir salonas originalus o ne spalvots, pudungos praktiskai naujos.nu i jeigu nepaslaptis tai kiek anas valgo benzo ir duju, as galvoju jeigu jau det tai paprastas dujas kad pigiau butu ydet.A del mataro , tai galvoju kad galva kazkuri kiaura bus. nu tai nuimt, nuslifuot, nauja tarpine ir viskas.nors turbut per paprastai galvoju nu ir prabegimas jos 220000,jeigu tiket serviso knygom ir draugo pasakojimu, ale visa tokia neisbezdeta,stamantri
  6. vien zodziu, draugas siulo runeri 3.0 benza , zalias ,90metu, su mataru problema lygtai cilindrai nedyrba ir lygtai vanduo tepale,a gal tepalas vandeny,sparnai priekiniai kiauri,arkutes vos vos bet irgi jau rudyja, remas tvarkingas, nu i galinis buferis is nikelinio jau rudas.klimos nera, padangos visos keturios kaip naujos bet vasarines, lietiniai ratai auksti ir platus, ismatavimu nepasakysiu.sikna biski pasedus, a gal teip turi but? na ir visas toks gana tvarkyngas ir originalus,nieks nedaryta kas ten pas jus daroma. nu va ,vien zodziu uz ta turta jis nori 6500lt,duju irgi nera.a man reik medzioklen zipuko,ne purvynui, nu ale kad davaziuot iki plotu , gal per koki arima davaziuot serna ysikraut, ir t.t tai a verta toky daigta jamt, i kiek anas srebia benzo aba duju, nes ytariu tokiam daigtui jau reiks det. nes su uzdarbiais paskutiniu metu nekas.isanksto dekui
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.