Pereiti prie turinio

fejukstukas

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    kaunas
  • Pomėgiai
    dzipai, pelkes

fejukstukas's Achievements

0

Reputacija

  1. o placiau gal butu galima? gal blokas nelaikys ir neverta? o jei pvz tamstai atvaryciau kiek mazdaug kastuotu?
  2. sveiki. Mano vitariukes galvos tarpine matomai pramusa kompresija i ausinimo sistema ir ja reik imti lauk bei slifuoti. Esme ta kad pamaniau jog gal yra kokia nors galimybe uzmauti doch galva nuo kokios kitos vitaros ar gal yra tokio pat bloko varikliai dochiniai kituose medeliuose. O GAL MANO MINTYS YRA LB ZALIOS NES TAI MECHANISKAI PADARYTI NEIMANOMA?
  3. trosiukas naujas ir perteptas, pedalas irgi lb puikiai vaiksto... tai ko gero reik vaziuoti kol sankaba is vis dings
  4. kazko labai kieta sankaba, labai sunkiai issimina, o nezinau cia taip turi buti ar ne. Isminamas nekaukia bet per deze tepalas sunkias ties varikliu gal salnikas leidzia... bet ar tai turi ka bendro ? gal tureja kas toki atveji su sankaba gal zinot kur ieskoti bedos o gal cia jos nera gal taip ir turi buti ta sankaba? bet spaudzias tiksrai labai sunkiai
  5. manau buvau tave sutikes bet cia tik galbut. Manoji vysnine vitariuke. Ateiciai 863472423. sunku mane pagauti laiko visada neturiu bet siaip buna kartais naktimis i koki miska vaziuojam su draugais
  6. drasiai galima as visada uz miska (nors pas mane stock viskas ir plastmasines cooper cobra padangikes :DD ) o ir alus tinka man. tavo vitara kartais ne juoda buvo su fleskem dazyta?
  7. tai traskejimas habe berods. Tai vitaros nesiblokuoja pasirodo... tik paletintojas ir awd. na aisku. dekui tadu
  8. sveiki siek tiek reiktu patarimu. Vitara turiu nesenai tai dar neviska perpratau. Yra beda su vaziuokle. Kai jungi 4wd viskas gut veikia visi ir ant paletintojo taip pat. Tik va yra auto blokiruotes kelmai prieki ir keleivio pusei kai ijungi priekini tilta atsiranda caksejimas vaziuojant. prie to pacio nesiblokuoja ratai kasasi visi bet tai viens tai kits.... ka reiktu daryti ar uzteks pakeisti tuos kelmelius? kazkada aiskinausi pletku lygi tai nauji mechaniniai komplektukas 500lt kazkaip studentui brangoka gal kas zinot geriasni varianta?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.