Pereiti prie turinio

Gintautas

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Gintautas Pranešimai

  1. Gal but reikėtu,bet forsunkių gumutės geros Tokvila pakeitė nemokamai nes pripažinta kaip gamyklinis brokas.Tepalo nevalgo ir saliarkos per abratke į karterį nevaro [turbut nevaro],nes lygis nekyla.Tepalą keičiu kas 10000 km pilu tik elf 5w-30,išlieka švarus beveik per visus 10000km.Gal yra galimybė nustatyti kaip nors kitaip ar tas sietelis užsinešes .

    keiciant tepalus pro karterio isleidimo varsta pasisvietes paziurek,kuo puikiausiai matosi.

  2. Sveiki,

     

    kurios padangos daugiau dyla ant TLC120 priekines ar galines? Aciu. Turiu vasarines padangas dvi daugiau nudile, dvi maziau ir neparase kai keite kurios buvo ant priekio kurios ant galo. Aciu uz info.

    dyla daugiau priekiniu padangu vidines dalys,del pabegusio isvirtimo suvedimo....o isvirdimas dazniausiai nepasidaro,nes uzpuve sakiu varztai...

  3. Nemazai variantu...bet kaip teisingai pasielgti...nezinia :huh: idomi situacija butu jai nekreipciau i tai ir nusmeliuociau bei nudazyciau,o nr nei zeinklo kad jis ten buves,sakyciau nurudijo bet remas bus grazut grazutelis,ir paleidzia nuo kokios valstybes sienos pestute,arba dar uzdaro i kaliuze uz koki tai straipsniuka,net nezinau kaip pasielgti...ar persikalt po smeliavimo,ir nudazyt...ar kreiptis i regitra ir tiketis geriausio...kad irasys i dokus kad kebulo nr nuo lenteles,bet vel kaip kokie rusai reaguos i tai...

  4. Pas mane lentele yra po kapotu,taciau ant remo nebesimato,per ilgi metukai marijos zemeje daro savo...Su ta regitra visko gali but...uzdarys aiksteleje,ir nusisikt visiskai jiems.

  5. Patarkit protingieji kurmiai,kaip teisingai pasielgti...TLC 80 ant remo nebesimato kebulo nr,kertant sienas nesinori nemalonumu :unsure: nes keletui biciuliu tikrai tikrino.Auto neuzilgu bus reanimuojamas,remas smeliuojamas ir taip toliau...gal tiesiog nudazyt ir per naujo iskalti?Gal kas buvo panasioje situacijoje?

  6. Domiuosi TLC 120 3l,D-4D,taciau labai mazai informacijos apie ju 4x4 sistema.gal galite kas pakomentuoti ar duoti kokiu informatyviu nuorodu.

    Retas atvejis kai yra blokiruotes gamyklines,daznas atvejis uzpuna cilindriukai priekiniu stabdziu,bekeleje daznai plisineja granatu gumos,ir pacios granatos nusisuka,automatai pabuksavus su didesniais ratukais,kad ir sniege greit perdega,keliems egzemplioriams jau keiciau razdatkes grandines.Jei purkstukai tvarkingi gan ekonimiski varikliai,beje jiems butina stebeti variklio tepalo paemejo sieteli...uzsinesa nuo nesandariu purkstuku variniu saibuciu.Gal nevisai atsakiau i tavo klausima...bet cia is technines puses.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.