Pereiti prie turinio

vasaris

Nariai
  • Pranešimai

    89
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vasaris Pranešimai

  1. pvz nuo ko ismeta?

    Išmeta nuo nuotekio , tarp nulio ir fazės yra potencialų skirtumas dėl jo ir išmeta , kaip pvz tu stovi ant žemės kaip nulis ir gauni fazę iš tinklo gaunasi nuotekis arba potencialų skirtumas . O liaudiškai veikia kaip vožtuvas ant vandens žarnos jei staiga nukrenta slėgis užsidaro vožtuvas .

  2. Persistengti nebūtina - nuotekio rėlės užtenka drėgnoms patalpoms. Garaže nebūtina, o ant trifazio išvis nesąmonė - kai kuriuos elektrinius įrankius ji traktuoja kaip nuotėkį ir atjungia srovę.

    Pilnai sutinku , garaže ją pastoviai mėtys , o name vienfazes ir ant atskirų linijų, nes kai pastato bendrai , tai dažnai elektrikus kviečia kad surastu kas mėto :D .

  3. Vedzioju namui bei garazui elektra, tai iskilo klausimas del nuotekiu reliu. Pvz kuo skirias paprasta nuotekiu rele su nuotekiu rele su isjungikliu? Gi paprasta nuotekiu rele taip pat galima atjungt srove, ar klystu?

    Srovės nuotekio rėlės būna dviejų tipų. 1. Kombinuota (kartu su automatinių jungiklių) 2. Paprasta (be automatinio jungiklio).

    Veikimo principas , srovės nuotekio rėlė suveikia nuo srovės nuotekio , automatinis jungiklis nuo trumpo jungimo . Taigi ant linijos būtinai turi būti automatinis jungiklis nuo trumpo jungimo , bet nebūtina apsauga nuo nuotekio . Jei statot nuotekio rėlę ne kombinuota prieš ją būtinai reikia statyti automatinį jungiklį , jei statote kombinuotą papildomai statyti nieko nereikia . Skirtumas tas kad kombinuotą lengviau sumontuoti skydelyje ir patogiau bei aiškiau naudotis paprastam vartotojui .

  4. Siaip jau galiu pasakyti is savo praktikos , kolkas bedos neissprendziau bet zadu ta padaryti . Variantas toks , kad ant 2HI viskas ok , 4HI susuki ratus iki galo ir pradedi judeti galinis ratas prasisuka , praslysta , ant kietos dangos net sokineja , automobilis labai stabdosi , tai yra razdatkes gedimas , del kitos pirkimo lygiai tokia pat beda nezinai kokia gausi , bedu gali buti ne viena , pagrindyne tai , razdatkes tarpasines blokiruotes nusidevejimo problema ji nepygiai ir kainuoja 339 eur tik detale . Dabar turiu pazeres razdatke , darau vidaus foto , kai ispresiu sia beda galesiu duoti info . Taip pat butu idomu , gal jau is kolegu kas darete siuos darbelius ,gal galite duoti info , kas aplink Kauna remontuoja , gal kas galite duoti patarimu . 

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.