Pereiti prie turinio

vasaris

Nariai
  • Pranešimai

    89
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    jonava
  • Pomėgiai
    offroad ,

vasaris's Achievements

0

Reputacija

  1. Būtų įdomu kaip po Vimotos važiuoja ir kiek kainuoja
  2. Sveiki pas mane Teranas 2 stovi R16 diskai , kad nereiktų nieko pjaustyti ant R16 ką iš MUD tik ne Simex galima uždėti pagal išmatavimus ?
  3. Ačiū , ačiū , ačiū iš manęs prie progos , prie balos :
  4. Išmeta nuo nuotekio , tarp nulio ir fazės yra potencialų skirtumas dėl jo ir išmeta , kaip pvz tu stovi ant žemės kaip nulis ir gauni fazę iš tinklo gaunasi nuotekis arba potencialų skirtumas . O liaudiškai veikia kaip vožtuvas ant vandens žarnos jei staiga nukrenta slėgis užsidaro vožtuvas .
  5. Pilnai sutinku , garaže ją pastoviai mėtys , o name vienfazes ir ant atskirų linijų, nes kai pastato bendrai , tai dažnai elektrikus kviečia kad surastu kas mėto .
  6. Srovės nuotekio rėlės būna dviejų tipų. 1. Kombinuota (kartu su automatinių jungiklių) 2. Paprasta (be automatinio jungiklio). Veikimo principas , srovės nuotekio rėlė suveikia nuo srovės nuotekio , automatinis jungiklis nuo trumpo jungimo . Taigi ant linijos būtinai turi būti automatinis jungiklis nuo trumpo jungimo , bet nebūtina apsauga nuo nuotekio . Jei statot nuotekio rėlę ne kombinuota prieš ją būtinai reikia statyti automatinį jungiklį , jei statote kombinuotą papildomai statyti nieko nereikia . Skirtumas tas kad kombinuotą lengviau sumontuoti skydelyje ir patogiau bei aiškiau naudotis paprastam vartotojui .
  7. Apsukos pas visus normalius auto ne sportinius ar tiuninginius laisvom 800 aps. , kai siurbliai nesukioti ir purkštukai nekiauri , turbo dirba normaliai ir stabdžiu kaladės neužspaustos ir pan. sąnaudos su 33 mieste neturi viršyti 15 litrų . Čia 2,8 GR 2 durų ir iš praktikos .
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.