Pereiti prie turinio

Vertejas

Nariai
  • Pranešimai

    236
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Vertejas Pranešimai

  1. Pries pora metu man Klaipedos regitroje teko ilgai ir nuobodziai klausyti apie tai, kad registracija negalima. Kitame mieste be jokiu klausimu paeme ir priregistravo. Nezinau kaip yra dabar.

    Esme, kad UK galima ta daikta temptis be registracijos, gale pritvirtinus savo auto numerius. Pus mus dar ir priekaba atskirai drausti reikia, jei ji sugalvotu pati is kiemo pabegti I miesta pasivazineti ir avarija padaryti..

  2. O kodėl tu nori keisti varikli? Vandens pompa veikia? Kamščių sistemoje nėra? Atidaryk bent bakelį esant užvestai mašinai ir pažiūrėk ar cirkuliuoja skystis. Antras dalykas - antifrizas niekur nedingsta be požymių :) Jei "dingsta" variklyje turėtų per duslintuvą eiti balti garai kaip iš kamino. O gal kažkur išbėga tiesiog?

  3. Tai toki ir galvojau pirkt,tik nemates gyvai kiek tas spot apsviecia,pvz 240w lyginant su 55 w halogenaisJei ziureti i pvz medzioklini prozektoriu tai led sviecia net geriau uz halogenine lampecka.

     

    Ne watus ziurek o liumenus specifikacijoje (lm). Pas Meri ant stogo jei neklystu 120w, bet is apie 1km atstumo man kai ijunge - pamaciau saule akyse :D

    Kitas variantas geras pvz i hella 700 halogenus deti xenonus kiniskus 55w. Dvi lempos iseina apie 350lt..

  4. Jei per sieną įsileis - vakarų Ukrainoje tikrai nieko tokio važinėti su Lt numeriais (gal ir trispalvėm). Geriau nemokėti net kalbėti rusiškai..

    Kadangi šiemet ši kelionė labai aktuali, tikiuosi taip pat, kad jamsim jei kas Rumuniją ar dar kitą kokią šalį. Be to dar yra laiko. Nepanikuojam :rolleyes:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.