Pereiti prie turinio

Rasputinas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Airsoftas, fotografija, keliones

Rasputinas's Achievements

0

Reputacija

  1. Kadangi pas TLC90 salono filtras neegzistuoja, o persėdus iš auto, kuriame jis yra, jautėsi diskomfortas, progai pasitaikius pasidariau. Atvažinėjau lygiai metus, superinis dalykas. Gal kam įdomu bus. Filtras pagal išmatavimus netiko joks, todėl sukarpiau anglinį Filtron K1083A nes dėl garintuvo vamzdelių pajungimo "kelmo" vientisas neįsideda . Korpusą išpjoviau su drėmeliu, dangtelis iš skardos.
  2. Nutrupėjo aliumininis korpusas. Šiaip kol velenėlis iš tilto neiškrito, nepribėgs ten daug... nuimk likučius to varikliuko ir uždėk dangtelį, kuris turėtų prilaikyt ir blokavimo šakutės velenėlį, kad savaime neįsijungtų. Aš visą vasarą taip važinėjau, kol restauruoto varikliuko neįsidėjau. Jei reikia, galiu padovanot tą dangtelį, nereiks daryt pačiam.
  3. Apsukas sukelia kompas, nes kaip minėjau tą Viscous water heater įjungia galingas elektromagnetas ( dabar neatsimenu kiek tiksliai kW buvo parašyta 2 ar 3 ). Sušilus varikliui, mova atjungiama, šiaip netaupant movos ir kuro, galima visą žiemą važinėt su įjungtu jungikliu. Naujuose TLC ir Hilux šitas variantas panaikintas - šldytuvo įjungimo jungiklis neužsifiksuoja ir reikia kiekvieną kart užvedus įjungt iš naujo.
  4. Taip, aš irgi taip maniau. Bet išardžius matosi kad nėr ten kam varinėt to tosolo. Tarp diskų tarpas - mažiau pusę mm, ir užpildytas tepalu, o grioveliai dar mažesni... tuo labiau kad sukasi tik vidurinis diskas, kuris su tosolu kiek supratau nesiliečia. Tosolas teka ir šyla per nugarines nejudančių diskų puses.. Šiaip naršant internete reikia žiūrėt į technines dokumentacijas. Iš išvaizdos tai panašu į pompą, gal todėl daug kas nesigilindamas ir rašo, bet Toyotos kataloge tai Viscous water heater.
  5. Jungiklis įjungia tokį Denso šildytuvą (418100-0013 pasigooglinkit kaip atrodo, nes dažnai žmonės jį maišo su kondicionieriaus siurbliu, nes iš išvaizdos labai panašus) veikiantį trinties principu - aliumininis diskas sukasi tarp dviejų tokių pačių diskų, o tarpai užpildyti frikciniu tepalu, kaista ir kaitina tosolą bėgantį mažuoju ratu. Variklio apsukos sukyla, nes tą diską suktis įjungia 2kw elektromova. Šitie šildytuvai buvo dedami į Jeep ir TLC. Neseniai keičiau guoliukus tai teko pasidomėt. Prikabinau išardyto šildytuvo foto.
  6. Šiandien pirkau Laumkelyje seneliui obuolio guolius ir riebokšlį : guoliukai rusiški (VPZ) 7304A(30304) 20x52x16, riebokšliukai jiems 30x50x7, pagrindinis riebokšlis: NDK 34Z 138x148x7 Gal kam pravers išmatavimai
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.