Pereiti prie turinio

TautvydasM

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas TautvydasM turinys

  1. Kaune Ivuana autorizuotas Nissan ir Honda servisas 8-37-391037
  2. nueini ar netgi pasiskambini i nissano atstovybes servisa ir iskarto pasakys kas kur ir kaip kaune ivuanoj toks Vytas serviso priemime dirba tai susigaudo apie visus nisano visureigius nuo senu iki paciu naujausiu
  3. tas 2,5tds tai kaip fiato ar alfos nu dar pas cryslery voyageri nu vienu zodziu italas( nes daugiau nezinau kas dasiprotetu gaminti lengvu automobiliu variklius su atskira galvute kiekvienam cilindrui) o tai reiskiasi s...das.Pernai ziema teko vazinetis su frontera butent 2,5tds per sniegynus tai vaziuoji max 2 begu lygioj vietoj ant paletintojo ir laikai nemaziau 3000 apsisukimu nes kitaip dusta + pas frontera reikia perdaryti karterio apsauga nes jinai taip zemai nuleista kad per ja pasikabina visas dzipas(bent jau sniege)
  4. jei desi metalini tinkla tai del viso pikto uzdek ir nuo ventiliatoriaus sparnuotes puses>bus siokia tokia apsauga termomovos gedimo atveju. siaip termomova nera pats geriausias variantas jeigu lysi i prvyna iki puses dureliu. O del apsaugu tai as mastau is priekio uzdeti pries radiatoriu ir uz jo metalines groteles kad neprakirstu sakos bei ventiliatoriaus sparnuote,nes dzipa naudoju nevientiktais pasivazinejimams bet ir kaip traktoriu. beje radiatoriu geriau ne valyti o is vidines puses isplauti su auksto slegio plovimo irenginiu arba ispusti siuksles suspaustu oru.
  5. Pas mane NT1 irgi buvo problema ir su termomova ir su radiatorium >termomova uzglusinau(po to kaip sparnuote prakirto radiatoriu) tik reikia rimtai uzstaporinti kad nesislankiotu nei pirmyn nei atgal ir aplamai pas teranus radiatorius istatytas nelabai vietoje nes jeigu ekstremaliai sturmuoji stacias ikalnias su nelygumais lakstai miskuose ar ypac per apledejusias balas buna neretai prakerti radiatoriu ir pats radiatorius biski per mazas extremaliam vaziavimui kur reikia vaziuoti gazas dugnas>as idejau bmw normalu radiatoriu(tik reikejo pervedzioti ausinimo slangas) padariau radiatoriaus tvirtinimus prie remo (radiatorius dabar stovi ant remo o ne ant kebulo)ir apacioj privirinau normalias apsaugas >baigesi visi variklio kaitimai net ir vaziuojant pilnu gazu ilgesni laika.
  6. neatnaujino savo būsenos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.