Pereiti prie turinio

cigan

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas cigan turinys

  1. Mes apie tai yr mastom.Nes masinus bus tikrai nemazai ir butu kaip tik autovezis .
  2. iki zarasu toliau,Iki moletu vaziavom savo eiga,nes daug sunkeliu zinojom :DDDDD.Zodziu dar ira laiko gal ka sugalvosim ))
  3. Labai noretusi sudalivaut bet nzn ar paviks, nes kelias tolimas su tokia masina nelabai vaziot norisi:(.Na bus matyt dar reikia su Banditu sneket nes as tik Šturmanas :DDDDD.Jai ir nepaviks padalivaut tai bent puikiai praleisiu laika stebedamas varzybas:DDD
  4. NE daug nes neturejau laiko fotkint reikejo tusit trosa per purva :DDDDD...Pagarba Gediminui,labai noreciau ir as tokio )))
  5. Na yra kaip yra,bet vistiek lieku ties savo nuomone. Seip viskas patiko ir trasa i gala buvo tikrai sudetinga ir idomi.KIta kart kad butu sazininga reikia kiekvienem po atstova ir visi kartu draugiskai skaicioja ratus tada manau tikrai nebus jokiu nesusipratimu..
  6. Tada paaiskink kaip galejo ji aplenk tuoi pacioi vietoi du kartus??????????????Tu bent matei kaip samurajus skriejo per ta didziausia bala??? 5 kartus iseiles be libiodkes o asia visa laik su libiodke tampes.
  7. Nematau saziningumo del asios nugalejimo Mes ja lenkem dviem ratais,bet deja sugedom. Bet samurajus ja lenke 100 procentu 2 kartus.Nustebau per abdovanojimus.Nejau ir tokiam sporte nera saziningumo??
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.