Pereiti prie turinio

Tonis

Nariai
  • Pranešimai

    142
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tonis turinys

  1. gal kas galėtų pagelbėti šiuo klausimu kaip būti?
  2. Sveiki, viename iš automobilio raktų iškrito raudona akutė. Be jos neužsiveda. Liko tik vienas "veikiantis" raktas. Gal žinote kaip išeiti iš situacijos ar tiktų raktas nuo kito GR'o?
  3. Pasikeičiau į paprastą ir problemų nematau.
  4. pries cinkuodami jie panardina rema i rugstine vonia kuri ale visus likucius suvalgo tik nezinau ant kiek
  5. asmeniškai dariau taip kad pirmiausia nusmeliavau, islindo silpnos vietos, uzlopyjau ir i karsta cinka, paskui uzgruntavau epoksidiniu gruntu ir nudaziau. Kazkur yra pakurta tema dėl remų remonto, kiekvienas issakes savo pastebejimus viena tema apie cinkavima: http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/37202-r%C4%97mo-cinkavimas/
  6. Jei per OFF traukia per abu ziurek kad adata nebutu pastrigusi , kuri po kapotu yra. Pas mane taip buvo.
  7. Gal vyksta kazkoks veiksmas sia tema? gal koks patrulis jau vazineja su BMW ar MB sirdim?
  8. taip tas , pas man irgi veikia, bet noretusi kad ir lempute degtu bet jau p[roblema manau bus isspresta
  9. kad nekurt naujos temos, gal kas turi atliekama galines patrulio bolkiruotes kontakta (tas kur issisuka su laikais is blokiruotes) nes maniskiam nuplese laidus prie pat pat korpuso.
  10. Sveiki, gal kas zino galinio atjungiamo stabilniko veikimo principa? ar jis isardomas, gydomas negydomas, reikalinga betkokia info? Aciu.
  11. Palaikau kolega Tomzi, mane irgi domintu daugiau info del BMW 3.0 variklio ikelimo i Y61, gal yr akur straispniukas su konrektika? buciau dekingas uz info.
  12. Domintu geras kuro bakas, kokia kaina butu?
  13. Esu nusipirkes Duratrac'us, puse metu laiko vazineju, ganetinai tylios, medziokleje visai gerai pasirode, nors ir pravazumo salygos realiai ganetinai sunkios.Apie ziema komentuot negaliu , dar nesusiduriau. Ismiera 265/75 R16
  14. manau autorius nesupyks, bet gal kas dar prie to pacio girdejo apie siurbli i y61 2,8 nuo bmw tds, pazistamas bewistas sake kad jie vienodi, tik kad patrulinio plunzerine dalis stipresne, kiek cia tiesos, gal kas susidure?
  15. Neradau tokios temos, esme tame kad y61 2,8td variklis saltas kuriasi sakykim normaliai o siltas blogai, ilgai reikia sukti, zvakiu lempute nemirksi ir pan, atbulinis voztuvas stovi. Laukiu komentaru. Aciu.
  16. cia siaip apie darbo patirti, vieni gali ir po keliu metu kokybiskai dazyti jei turi ta cinkeli o kitiems ir 30 metu stazas nepadeda, taip kad cia ne metai o nuo zmogaus priklauso Beje vienas zmogus is dazymo sferos pasakojo kai nuvaziavo spresti problemos su laku beje i mazeikius pas vyruka del to kad lakas nedziuna pasirodo jis laka sumaise tam tikrom proporcijom ne su kietikliu bet su skiedikliu o ir jo stazas buvo kazkas apie 20m ir i krutine kala kad viska gerai sumaise taip kad....
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.