Pereiti prie turinio

balsiai

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

balsiai Pranešimai

  1. zvakiu kaitinimo laika kontroliuoja taimeris (metaline dezute po panele virs bardacioko). kad reguliuot teks pasikaustyt elektronikoje, tad vargu ar verta.

    Tiketina, kad tavo problema yra ne taimerio laikas, o per mazai kaistancios zvakes.

    Cia yra du populiariausi sprendimai:

    1. pasitikrinti zvakes ir pakeisti blogas. Turetu pagelbet.

    2. Jei zvakes yra tikrai geros, o blogas taimeris - keisti taimeri (naujas berods 400Lt, srote - 50-100Lt) arba pasirupinti rankiniu zvakiu pakaitinimo jungimu.

    Kaip tai daryti nepasakosiu, paminesiu tik tai kad taimeris tai netik ijungia ir isjungia zvakiu kaitinima, bet ir paduoda atatinkama itampa (gali buti 6v gali buti 11v, gali buti ir 6 ir 11). Taimeriu rusiu yra daugiau nei dvi.

     

    Aiskiau ?

     

    Remiuosi sava patirtim ir surinktomis ziniomis apie LJ70 :)

     

    Taimeri turiu, jei neklysitu - 6V. Rasyk jei reikes.

     

    O siaip jau elektra labai paprasta. Kiek speju pagal aprasyma, kontroline lempute turetu degti ~ 4 sekundes prie 10C taciau zvakes kaitinamos ilgiau. Is taimerio pasiduoda '+' i pakaitinimo zvakiu reles - reiketu pasitikrinti, kiek taimeris laiko '+' valdymo relems. Atitinkamai komutuojamas pagrindinis '+' and pakaitinimo zvakiu - taigi viskas, kaip rasyta, priklauso nuo taimerio arba reles.

    Sekmes.

  2. atsuki skiva numeti dirzelius islupi rieboksli sukali kita ir taip pat atgal................ ELEMENTARNO VATSON Tik pats gal nedaryk...

     

    Teisingai parase - nesunku, eiga paprasta, taciau is spec. instrumentu reikia alkuninio veleno krumpliaracio nuemeja tureti, rankomis nenutrauksi. Dinamometrinio rakto. Sekmes. Galima ir namu salygomis pasikeisti.

  3. nuo tokio laiko tokiam saltyje tikrai nesudegins o ta lentele tik informuoja kokia srove palaiko zvakese uzsikures variklis ir

    kol pasila iki tam tikros temperaturos

    O tu pabandyk 6V zvakes su 12V pacirskint 10 sekundziu tiesiogiai nuo 80Ah akumuliatoriaus - sekme garantuota :):):)

    Mano galva - pirmas zingsnis zvakiu patikra, po to purkstuku patikra ir kompresija, po to zaidimas su siurbliu , dyzeliuose juk stebuklu nebuna...

  4. Na sukti reikia, stveria po truputėlį, užsiveda kaip tankas, būna daug dūmų, detonuoja keletą sekundžių ir dirba lygiai. Na o kartais neužsiveda visiškai... Gelbsti tik eteris... Kuro filtai pakeisti, i kurą priedu pripilta ir t.t. Gal siurblys š... mala ? :angry:

    Uzvedimui turi itakos pakaitinimo zvakes(kaitina ar ne), purkstukai (ar kokybiskai ispurskia kura), auksto slegio siublys (ar duoda pakankama slegi), ipurskimo kampo nustatymas, ipurskimo kampo paankstinimas (kuro siurblio elektroninis arba mechaninis), kuro sistemos uzsiorinimas, oro padavimas.

    Is minetu simptomu sprendziu, kad kuro i cilindrus pribega sociai (daug baltu dumu po uzvedimo) todel nemanau, kad nubega kuras, uzsiorina. Pradeciau aisku nuo visiems zinomos paprasciausios diagnostikos - pakaitinimo zvakiu, o po to pagal kaina. Pasitikrinciau purkstukus (bet kokiu atveju sureguliavimas niekam blogo dar nepadare) ir judeciau link siurblio nustatymu.

    Paprastai siurblio plunzerines poros defektas pasireiskia esant karstam varikliui - tuomet nesiveda/sunkiai vedasi, todel siurblio is esmes kaltinti neskubeciau.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.