Pereiti prie turinio

ratai

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas ratai turinys

  1. rezervacija atsaukiama! pasirodo zmogus nebepamate kurioje lietuvos puseje gyvenu!
  2. dekui uz info! vienas forumietis rezervavo tik nezinau iki kada! kai tik paaiskes kas naujo tai tuoj pat visus besidomincius informuosiu!
  3. taip cia elektrinis vienfazis variklis. pazystamas naudoja pagal paskirti jau 6 metai( kapinese lieja tvorom pamatus) ir nesiskundzia!
  4. modelis hervin tools cm 120 pbc. manau kad visgi 120 litru
  5. sveiki! noreciau pasiulyti principe nauja betono maisykle tokia vat kaip nuotraukoje. rasau (principe) todel, kad 4 kartus buvo maisytas pasaras vistoms. tai yra kvieciu, zirniu ir kukuruzu miltai. taigi maisykle nei subraizyta nei sulankstyta. tiesiog nepasitvirtino sumanymas ir daigtas jau beveik metus stovi be darbo. mokejau as uz ja dar 520musiskiu litu, na o dabar tiesiog panasiai noreciau pagal kursa gauti eurais. tai yra kokiu 150eu. na uz tuos 4 pamaisytus kartus butu galimybe kazkiek pasidereti. p.s. nezinau kiek dabar tokia kituose miestuose kainuoja, bet svencioniu krautuvej tai 228eu. tel. 8 624 46024 gal isties kas panaudos daigta palei paskirti!
  6. sveiki! pradedu ardyti voyageri 1992m 2.5 benzinas dujos! kol kas viskas yra. kompas taip pat! aisku galeciau parduoti ir visa uz kokius 300 eu. 862446024 veiksmas prie svencioniu!
  7. nu gerbiamieji ne nezinau is kur jum teko tiek lavonu prisirinkt ,kad taip visi luzta! suvazinejau 2 benzininius teranus ir turiu dar trecia 95m su pilnu ypurskimu ir nelabai matau kur cia tos isvardintos problemos! su senukais ir medzius is misko traliavau ir izdevalkes isdarinejau nesveikas ale niekas neluzo! per ziopluma nepastebejau ,kad tepalas is greiciu dezes isbeges tai ir pabyrejo! nezinau, gal man taip tik pakliuvo, bet (cia tik mano nuomone) 2.7 dyzelis pries 2.4 benza kaladej! na o del apetito tai manau cia jau pinigines reikalas, nes duju 15 patalokas buvo! va del korozijos tai manau tikrai diskutuoti butu galima, nes puna kai ............
  8. vel sveiki! na forumieciams atiduociau skubiai uz 1000eu o gal ir dar derybos pavyktu! tiesiog skubus reikaliukas!
  9. nu ne! litais! cia is pripratimo!
  10. sveiki! vis dar turiu nissana!
  11. na vis dar yra paskutinis egzempliorius!
  12. liko vienas komplektas!
  13. sveiki! niekaip negalejau ykelti foto i tema ,,zuvis ant zariju'' tai rasau cia; zodziu visiskai nauja zuvies rukykla 2vnt. noreciau 25eu uz 1 vnt. bet galima deretis! 862446024 miestas svencionys
  14. nu tipo jie nedurniai! ir kas svarbiausia tai problema visai netepime buvo o del salnyku, bet jiems vistiek! na seip sakyciau nebrangiai( jai nedaug pjauni) ir originalus grandininis tepalas gaunasi! na ir grandinei geriau! nu ale jai reik rimciau pajudet taigi pripirk tu jo!
  15. turiu vokiska << solo>> 2.4 kilovato. pirkau nauja, mokejau 1500 lt. dirbta buvo apie 2 men. kol nepapuoliau i autoyvyki (tuom darbai ir baigesi)! zodziu sios dienos bedos su ja: reik keisti salnyka, duslintuva, grandines ytempeja! seip uzsiveda bet pradejus gazuot susitrumpina apsukos! na kaip ir minejau problema salnyke! garantinis kaune atsisake remontuoti del to ,kad atseit pyliau grandines tepimui atrabotke! na o parduotuvej kurioj pirkau tai dirbo tokie plugai kad nemanau ar ir siandien pataisytu! seip skaiciavau tai reiktu kokiu manau 60-70 euru investuot ir butu vel naujas pjuklas! gal ka sudomins tai atiduociau uz kokius 75 eurus! na gerai pajieskojus tai manau ir popierius surasciau! gaila daikto nes guli be darbo ir neismesi juk! 862446024!
  16. na man sake kad dar donora visa be variklio duoda! bet manau kad is viso to oras bus!
  17. cia man i serena keist pasiule ir dingo kaip i vandeni!!! :D laukiu nuotrauku tipo! gal dar nusipies ant vaizdo! sventes juk! o va metu tai dar ir neklausiau! kazkaip nedasuto!
  18. na kai bandai gaut bet ka kas nors truputi brenda giliau nei paprastas auto tai manau ir taip gerai! juolab kad dar tokia pacia tik be variklio donoru duoda!
  19. dekui! na manau gal ir neblogas butu variantas! BENT JAU SROTE VARIKLI TIKRAI PAKEITIMUI RASCIAU!
  20. dekui uz info! taigi visa beda ir yra ta ,kad niekas apie benzinini varikli negali nieko pasakyti! zinau tik ,kad duju apie 19l valgo! o va kokio gamintojo tie varikliai yra tai jau muset paslaptis! vistiek manau benzas turetu geriu vynioti nei dyzelis! nu aisku jai ne nuo hundajaus kokio variklis!
  21. sveiki! zmogelis pasiule kia retona, 2.0 benzinas dujos. pabandziau susirasti info ir atsakymu nulis! visur tik dyzelis ir nekokie atsiliepimai! gal kazkam is cia esanciu kanors teko girdeti apie toki modeliuka? dekoju isanksto!
  22. tamsta i jusu replikas su malonumu ydeciau siuzeta is filmo ,,policijos akademija" apie ta virsylos pagalbininka kurio vaidmeniui tikroveje jus atitiktumete visu 100%. nemanau ,kad siuo pranesimu jus norejau yzeisti, bet zvelgiant is sono labai jau daug sutapimu yzvelgiu! ir nemanau ,kad cia reikia miestais saudytis nes kiek suprantu pats atstovaujate Kauna o ten tikrai pazystu daug zmoniu katru mastymas toli grazu virsyja jusu! kita vertus skelbimas perkeltas i skiedalus, visi patenkinti (na bent as jau taip manau) ir kol tema is skiedalu nepateko dar kazkur siulau ramiai ir be pykciu ruostis sventems !
  23. gerbiamasis!!!! prasau parasyti bent viena svaru paaiskinima kame cia yra mano klaida kad prikibai kaip vantos lapas prie ....!??? o kita vertus manau ne tau spresti patinka man siame forume ar ne! va tokiam duok neduok dieve prezidentu pabuti tai manau visiem pi.............c butu! biskiuka manau tolerancijos paciam truksta, bet manau tai jau sprendziu ne as vienas! taigi reziume is viso to: kai tu persimesi savo sniego peilius i skiedalus as tuoj pat paskui tave su savo skelbimu! gero vakaro!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.