Pereiti prie turinio

zz top

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas zz top turinys

  1. Tai nejau nera zinanaciu kur galima tas sakutes Rokio (2L.benzinas) gauti? Gal kas kur kokiam garaziuke lieja, ar nuo dyzelio tiktu ?
  2. Na va,jau isrinkta greiciu deze, reikalingos abi sakutes(priminsiu , kad pas mane 2L. benzinas 88m.)Gal kas zinot kur ju ieskot ir ar tiktu sakutes is dyzelinio rokio greiciu dezes. Isanksto didelis aciu
  3. vat tame ir beda, kad masina ne po ranka Tai bandau nuotoliniu budu pasirink informacijos, kad kai ji bus po ranka daugiau skirciau jai, o ne knopkuciu maigymui
  4. Aciu. Bandysiu kapstytis kas ir kaip ten. Bet jei dar kas ka zinos ,ar taip pat turi benzinini Rocky 2L., tai nepatingekit pasidalint info:)
  5. Na net neabejoju, kad galima ji butu ten ideti, bet manau nemazai darbo reikalauja, tuo labiau lesu. Tad visgi noreciau isgirst is zinanciu kieno variklis ir greiciu deze pas Rocky benzine 2L. stovi ar nuo ko detales galetu tikti ?
  6. Gryztant prie benzininio rokio Gal kas gali pasakyt kieno ten variklis stovi ir greiciu deze? Ar ka galima pritaikyt panasaus? Is anksto aciu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.