Pereiti prie turinio

grezejas

Nariai
  • Pranešimai

    97
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Gargždai

grezejas's Achievements

0

Reputacija

  1. grezejas

    ROCKY

    Gerai jau apsisprendžiau,imsiu Rocky na nebent dar pasitaikytu gyva tlc 70.Laiko turiu niekur neskubu ir užsiimu pajieška.
  2. grezejas

    ROCKY

    Tai kaip ten su Rocky savininkais,ar bus komentarų?
  3. grezejas

    ROCKY

    Tai kaip supratau naujojo priekinis tiltas nėra lepus.Ir apskritai gal kas važinėjate su naujesniu,kaip jis ten ?
  4. grezejas

    ROCKY

    Kietesnė,bet manau patikimesnė. Tai tame ir reikalas,kad nesu su naujaisiais susidūres,o gal ir laiko jų priekinis "tiltas"
  5. grezejas

    ROCKY

    Sveiki.Gal kas bandė į naujesnį Rocky tai yra po 92m.su dalomu tiltu priekyje ir idėti senajį priekinį tiltą?Jei taip ar daug ten kas persidaro?
  6. Prie to pacio.Tikriausiai sis klausimas labiausiai skirtas "SUBARU LT"pardavus savo Jimny zvalgausi i subarika,tai galvoju paklausiu zmogaus kuris ne tik mates si auto is toli,bet yra ir ciupinejas.Na negaliu as sau leisti desimtimis tukstanciu,bet manau smagiam vaziavimui ir nebutina.Tai noreciau suzinoti kuris is subaru varikliukas patikimiausias,kuris modeliukas ir i ka labiausiai reikia atkreipti demesi perkant.Aciu uz nuomone...
  7. Man su bendzininiu Jimniu protingai vaziuojant ziema vidutiniskai nuo 8 iki 9 litru simtui,vasara nuo 7 iki 8 litru simtui.O penkis litrus Jimnis valgo ir pats vaziavau,bet jis buvo dyzelinis.Kalbu is patirties.
  8. Myliu as ta LIETUVELE.....Nors ji manes tai ne... Sunku zmonems kai nezinai kas bus rytoj,o ziurint i tendensijas tai bus blogiau.... Nuo blogybes pabegti galima emigruojant. Tik va beda ne kiekvienas is musu turi tokia galimybe,tiems kas turi tai gero kelio.(Pavydziu as jums baltu pavydu) O ka daryti mus cia likusiems??? Tiketis kad kas nors pasikeis i gera? Kad busime pilna to zodzio prasme-saziningi ir dori pilieciai? Kad valdzia visomis isgalemis nesavanaudiskai stengsis Lietuvos labui? Manau kvaila net paciam didziausiam optimistui ir naivuoliui to tiketis. Jau nuo senu laiku buvo aisku kaip zmones keicia pinigai... Kad imkime ir senaja animacija kaip pavyzdi: Drakonas zuvo, slove naujam drakonui... Arba dukrai nupirkau taip pat senosios animacijos filmukus kuriame aiskus kysininkavimo pavyzdys ,o filmukas tai 47m. Ir kur mes per ta laika nuejome ir kur nueisime??? Liekant tevyneje ir bunant darbsciu, issilavinusiu ir saziningu pilieciu sviesaus rytojaus nesulaukti, kad galetum pasakyti as esu garantuotas uz savo vaiku ateiti, darbo vieta-uzmokesti, socislines garantijas ir t.t. Gaila, nes logiskai mastant iseities nera. O jei siek tiek is fantazijos srities tai.... Manau reiktu kai ko pasimokyti is musulmonu-mirtininku. Kurie vardan tikejimo, tevynes ar tikslo pasiruose aukoti gyvybes. Tik mums reikia ne musulmonu-mirtininku, o lietuviu-politiku. Zodiu paiimti vaikus ir nuo mazu dienu skiepyti, kad tevynes-valstybes gerove auksciau visko... Na o tada ir rezultatas butu garantuotas:D O kaip noretusi saugei po Lietuveles saule gyventi...Bet dabar deja noriu saugei emigruoti:(
  9. Tai ka darei su vaziuokle,nes rasei kad keitei?...
  10. Pakeista vaziuokle ir 31'' ratai???... Tai ka keitei vaziuoklei,neskaitant amortiku ir spyruokliu?Ir dar gal ka zinai ar lengva butu pritaikyti Jimniui razdatke no litrinio samuraikos?
  11. Kiek kelsi tiek ir pakisi:pirat: O jei rimtai,tai visu pirma reiketu atsakyti i klausima ka zadi su savo Jimniu daryti...Del vaizdo ar giliau lysti zadi???Jei del vaizdo ir lengvu pakatuskiu,tai maziausiai galvos skausmo kai liftas max+50mm.tai ratai tilps 29''kuriu pilnai pakanka pakatuskems.Jei nori rimciau tai jau rimtesni ir isikisimai i automobili bus,kaip ir jau minejo mremis:teks ir papjaustyti,bei vien tik aukstesniu spyruokliu su amortizatoriais tikrai nepakaks.Na bet tai tavo pasirinkimo laisve.Zodiu jei nori rimtai vaziuoti tai rimtai teks ir investuoti
  12. Lietuviska prigimtis prabilo....
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.