Pereiti prie turinio

gizassss

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas gizassss turinys

  1. Sveiki kolegos!! Susidūriau su dar viena dilema, tad, tikiuosi, pasvarstymų ir diskusijų dėka bendrai nuspręsime, kurią alternatyvą rinktis Situacija tokia. UAZ 3303 bortinis tapo darbine priemone kroviniams vežti. Tiesa, daugiau pakrovus labai susėda, tad norėtūsį pastiprint kiek galinę pakabą. Lingės, anot buvusio savininko, uždėtos nuo "gazono", bet man nelabai ką sako, (galimas variantas, kad kažkokios turbo lingės tai tik "bobučių pasakos"), na, bet betkokiu atveju, efekto didelio nėra Pora žmonių patarė dėt papildomus lingių lapus. Bet pas kelis kartus nuotraukose esu matęs spyruokles įdėtas. Tad ir norėjau labiau patyrusių žmonių paklausti, kuris variantas yra geresnis? P.S. Atlikus kurią nors iš minėtų procedūrų, nesinorėtų, kad Uaz'o galas dar labiau pasikeltų, ba tada su kopėčiom į kuzavą reiks lipt
  2. Situacija tokia. Į UAZ 3303 įdėtas MB 2,4l variklis (nuo 123 MB). Tokį jau pirkom. Reguliuojant apsukas ir nagrinėjant variklį, pastebėjom, kad vienoj vietoj išimta traukė, todėl atjungtas kažkoks agregatas (prisipažinsiu, nei tėvas, nei tuo labiau aš nesupratom, ką ta atjungta dalis daro). Keisčiausia, kad vien mes apie 1000 km nuvažiavom taip, tad leidžia manyt, kad nėra labai reikšmingas trūkumas, bet jej varikly toks dalykas sudėtas, tai reiškia, kažkokią funkciją atlieka. Pamėginau padaryti foto, nelabai aiški gavosi, bet tie, kas su MB varikliu susidūrė, gal galės paaiškinti. Spaudžiant gazą, slenka vieta, kur viršutinis raudonas apskritimas. Turėtų būt sujungta su apatiniu, tad koks šio sujungimo rezultatas?
  3. Pirmiausia, norėčiau, kad šioje temoje nebūtų komentarų, panašių į "Nissan Patrol 3.3 ar MB 3.0D variklis geriau, nes šiti vėžliai ir t.t.), dėl vienos paprastos priežasties - lyginami tik du populiariausi į bortinukus dedami varikliai - Sieros 2.3 ir MB 2.4 ir jokių kitokių alternatyvų. Pats turiu perdarytą į MB 2.4 variklį ir esu pakankamai juo patenkintas. Į pelkes nelindau, nes nesinori kelis kilometrus eit traktoriaus ieškot, bet ir pro kirtavietes pavažinėju, tai viskas tvarkoj. Aišku, aparatas lėtas, bet su juo autostradoj prieš BMW nelenktyniauju, nes jej reiktų greičio, tai ir pirkčiau BMW, o mano UAZ apie 2 kubus malkų gan patikimai parvelka. Tiesa, ne iš vieno ir internete ir gyvai girdėjau, kad jie patenkinti ir Sieros varikliais, tad ir iškilo tokia dilema, kuris iš jų geriau?
  4. Sveiki, įsigijau UAZą, ant kurio priekinio tilto uždėta mova, kur atjungia pusašius. Tik iškilo vienas klausimas. Tokia mova uždėta tik vienoj pusėj. Parduodantis žmogus sakė kad to pakanka. Pabandžius viskas veikia, tiltas išsijungia. Tik va jej 2 tiltais važiuojant ir pasiekiant kokių 30 km/h greitį, ima traukt mašiną į tą pusę kurioj uždėta mova. galvoju, ar čia pagrindinė priežastis, gal uždėjus ir kitoj pusėj nebetrauktų? Pasistengsiu per porą dienų įkelti nuotrauką movos
  5. Pagal mane, krautas gal ir išliptų iš balos nedidelės, kur lengvąją mašiną gaila murgdyt. Bet su tuščiu, įsivaizduoju, tai prapultis, juk visas svoris prieky, tai tik priekio pagalba ir lipa bortinukas (bet ir tai nėr ką lygint su 469)
  6. Kaip tik dabar yra autogide parduodamas visas UAZ 451D (4X2) bortinis
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.