Pereiti prie turinio

Aurioska

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Medžioklė, ...

Aurioska's Achievements

0

Reputacija

  1. ups... galvodamas apie land cruiser parasiau LCR. mes darbe taip trumpinam Toyota Land Cruiser.
  2. Jus kalbat apie ta pati 2446cm 66kw varikli? as girdejau kad sitie varikliai normaliai vazinejant neuzmusami
  3. Sveiki. Norečiau visu paklausti ir manyčiau visiems kurie ruošiasi pirkti ar jau yra nusipirke butų įdomu sužinoti , kokie gedimai dažniausiai pasitaiko LCR 70-73. Ar labai didelis skirtumas, jei 2,5 ar 3,0 varikliai? Kiek mazdaug kainuoja eksploatacija jei automobiliu nesiruosiam dalyvauti varzybose, o vazinejama bus kiekviena diena. Aciu už Jūsų mintis.
  4. ok. aciu visiems uz info. beje, jei reikes kaskokios pagalbos del nauju detaliu ar kasko kito, tai as dirbu Toyota centre Kaune. duokite zinoti. padesiu.
  5. na manau kai nusipirksiu ir suzinosiu daugiau. ir Jums bus daugiau klausimu.
  6. na kaip isiaiskinti ar 70 ar 73 jau manau visiems aisku, o del tikslesnio modelio, t.y. LJ, BJ, ar koks kitox kaip zinoti?
  7. jei teisybe raso rusu puslapyje land-cruiser.ru, tai ju ratu baze didesne net 30 cm. tikriausiai tai klaida, nes daugiau paskaiciau galima prieiti isvados, kad 3 cm pakeista. arba as kasko rusiskai nesuprantu: cituoju - "Следующими «по счету» идет Круизер в 73-м и 74-м кузове. Их отличительными чертами является съемная крыша (Hard Top) и увеличенная на 30 сантиметров колесная база. Удивительно, но столь незначительное на первый взгляд удлинение довольно заметно влияет на ходовые и эксплутационные качества автомобиля."
  8. Manes visai negazdina purvini kilimai ir isimta galine sedyne. klausimelis butu ar 3.0 turi blokiruote? ir kokia? kadangi ruosiuosi auto pirkti netik i medziokle ar zvejyba, bet ir kasdieniniam vazinejimui, norejau dar paklausti kuris butu ekonomiskesnis ir ar sitas 70 nebus labai kietesnis uz 73 del savo trumpesnes ratu bazes? nes kainos situ abieju vienodos, skirtumas tik tvarkingume ir isvaizdoje. ar galetu kas nors man atsiusti foto su blokiruotes jungikliu prietaisu skydelyje? nes tiesa sakant net neisivaizduoju kurioje vietoje jis turetu buti ir kaip atrodo. aciu
  9. o jei neplanuoju vaziuoti i ziauria bekele ir deti didesniu ratu. ten dabar uzdetos tokios padangos. kokios panasiai kuro sanaudos tokio auto? o jei butu jungiklis blokiruotes, kurioje jis vietoje ir kaip atrodo? tai mechaninis ar elektrinis jungiklis?
  10. tai kad su vokieciu neiseina nieko susikalbet. nemanau kad jis lys po masina ir ziures kokia ten lentele ant tilto. kai nupirksiu pats pamatysiu. o is vidaus foto neimanoma pasakyt del blokiruotes? dar foto pridedu, jus daugiau uz mane zinot gal bus aiskiau. kaina man atrodo gan patraukli. sutariau uz 4500 eur + atvezimas.
  11. Gal patarsite: Nusiziurejau sita automobiliuka. Tai butu pirmas mano dzipas. Naudosiu i medziokle ir kasdienai vazineti, varzybose nedalyvausiu. Galvoju pirkti. Iskilo keletas klausimu: I ka atkreipti demesi perkant toki auto? Ar nebaisi 2.4 TD varikliui rida virs 300.000 km? Ar yra kaskas ka reikia zinoti pries perkant tokia auto? Ar yra kokia ratu blokiruote pas siuos auto? Ir ka reiskia tos raides ant galiniu dureliu VX? auto komplektacija? Pridedu dar foto. Dekoju is anksto.
  12. Tai sitas tada bus 73 kiek suprantu. o ar nesalta ziema su plastikiniu stogu?
  13. Sveiki. Kaip atskirti 70 nuo 73 ? Kiek zinau ju ratu baze skiriasi. Bet ar galima ziurint is sono ir nematavus juos atskirti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.