Pereiti prie turinio

voitech

Nariai
  • Pranešimai

    97
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas voitech turinys

  1. Sveiki! Vakar medininku apylynkese vazinejosi 2 nivos ir subaru,kaip pasake zmogus kuris su traktorium tempe uzklympusius. Poto mate kaip viena Niva tempe ant sniuro link naujos Vilnios. Esme tame kad vyraj labai negraziai pasielge suvazinedami ukininkui paselius (zeminius kvecius). Tai gal visdelto atsileptu kaltininkai ir pripazintu savo kalte. Savininkas lauks iki treciadenio poto bus kreiptasi I policija. Sorri kad ne toj skyltij,bet cia dazniausiai uzeina Nivu savininkaj:)))))
  2. voitech

    durnioja WJ

    Supratau,bandysiu pasieskot pravodkes nes realiai jau jinai ir liko nepakeista:(. O klaidos tai tokias rodo: p0702, p0836, p0700, p1130, p1242 visa pokste geliu:))))))))))
  3. voitech

    durnioja WJ

    Ten pora klaidu, viena is ju kuri pasikartoja taip razdatkes daviklis. O kokioj vietoj ta pravotke gali buti sugadinda ( gal kokia lyga konkrecioj vietoj)?
  4. voitech

    durnioja WJ

    Sveiki! Gal kas turejo tokia probliema su WJ 2.7crd, : kai temperatura zemesne 0 lauke- vaziuoja ko puikaiusiai,o kai 0 ir auksciau (+) pradeda durniot pavaru deze- tai uzsidega cekas ir neperjungia pavaru sustojus uzgesta,tik pajudi vel uzsidega tai uzgesta ir del to neperjungia pavaru. Jau nezinau kur problemos ieskot liko tik kebula su varykliu pakeist:))))))))))
  5. Purstukai pareje bus,arba kur nors oro pagauna kuras
  6. Pakeisk an filtro toki juoda plasmasini pizdiuka jisai gali malt suda, arba ziurek gal nuo salcio suketeja gumytes sandarinimo slangu kur I siurblius ieina ir tada saliura eis atgal ir trauk su oro burbuliukais ( man taip buvo).
  7. Aciu! jo kai isigijau ji pas mane buvo raudonas kazkoks,bet issove voztuvas tas tai nekur nebuvo raudono tai ypyliau unevirsalu bet ant dezutes buvo parasyta kad tinka amerikonams.
  8. Jo universalus. O koks turi but kad nekauktu? Pamenu raudonas kazkoks buvo,tai su jo lygtai normaliai buvo
  9. Viska padariau kaip pataret,,bet kaip uze taip ir uzia tas siurblys:(((( krc neimt I galva reikia,kol vaziuoja tegul vaziuoja:)))
  10. Radau ji,stovi ant termostato,taip atjungus sykasi tada kaip durnas,bet jai uzgesini masyna tai neuzsiveda:)))) krc viskas tvarkoi turbut nereikia jeskot problemos kur jos turbut nebera:)))). Bet ir pats siurblis turbut streikoja biski,nes jai duodi apsuku apie 3000 pradeda biski kaukt jisai. Nesuprantu kas cia pasidare
  11. Cia nuo to daviklio kur an hidro movos(ventiliatoriaus) stovi,taip supratau?
  12. Sveiki! Gal kam buvo tokia probliema su ventiliatorumi Wj 2.7 crd, stovint ventiliatorius sukasi bet nevisu pajegumu kaip anksciau gali su ranka paim uz jo ir sustos, tas pats kai duodi gazo irgi pradeda lieciau suktis netgi beveik sustojo, ir tas pats kai vaira pasuki iki galo sustoja suktis, gal kam buvo taip kame probema ar paciam siurbli ar hidro movoi?
  13. Suprantu jai vyrinta ar dar kas o taip viskas is USA voketis uzsakes visa pakelta ir praplatinta pakaba ir jems blogai Europa viena o Lietuvoi reikalavimai savi
  14. Aha "negalvokit kad mes durniai" ten puse is ju neturi supratimo ir tinkamo issilavinimo. Tikrina masynas pagal instrukcijas ir viskas. Pas mane WJ atejo is voketijos su neseniai praeta TA ir perdibta pakaba su visais sertivikatais ir taip toliau, voketijoi praejo be probliemu o pas mus dasikabino kad " kazkas pas jus daryta pakaboi nes standarte taip nebuna" pasakiau kas parodziau visus sertifikatus ir kitus dokus ka voketis dave, tai nepraleido tipo " vaziuok I voketija ir ten vazinek o pas mus turi but gamykliska viskas". Krc Bananu salys:(
  15. O cia geras patarymas v8, bet jau tada reikia su visa pravodke ir kompais biski darbo bet viskas imanoma. Netgi nepagalvojau apie toki dalyka. Aciu!
  16. Yra 2.5 89kw o reikia idet 4.0 135kw.
  17. voitech

    reikia patarymo

    Sveiki! Gal kas buvo susidures: ar tinka 4.0 litru varyklis nuo JC ar JGC I wranglieri vietoi 2.5 pav deze mechanine wranglerij stovi? Idomu ar varikli sujungsi su pav deze
  18. pas 2.7 overlandas 2004m. o radau benzino 2003m 4.0
  19. o benzino ir dizelio tiksliai venodas perdavimas?
  20. o perdavimas kur rasosi ant situ tiltu? mitsubishi tai lipdukas yra o cia?
  21. varilokas - tai atsuki dankteli ta ir turi matytis reduktirius su daug disku panasus I motociklo sankaba, ar as kazka painioju, nes kiek ziurejau knigoi tai mazdaug taip atrodo. diskai kaip moco sankaba kurie prabuksavus vienam ratui uzsispaudzia ir tada abudu ratau kasasi, ar teisingai supratau? ))
  22. jo pasildyt arba paimt adbulob gera razgona ir atvirksciai ipist kad isitiestu:))))))) nu jaigu det tai pilna tvarkinga o permetinetidurius tai auksinis tas tiltas bus kai rebokslius ir guolius pakeisi
  23. o ant ju koks zimejimas yra kuris su overlokais o kuris ne? nes svalkose jie sumesti I kruva ir eik rynkis sau patinkanti, tai ir nelabai patikrinsi dabar salta tepalas sustinges suksi uz xvastaviko ir nuo ustingusio tepalo suksis 2 ratai. geriau is pazistamu kokiu kad patikimai
  24. tai silpnus korpusus gamyna sutaupe ant metalo:( su UAZu ne per tokius akmenys sokyneji ir nekas:))))))
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.