Pereiti prie turinio

land-s

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    palakstyti su džipu ir kiti

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

land-s's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal kas čipavo, AR ŽINO apie čipavimą TLC 120, blevizgų nereikia (daug yra rašoma tik dėl rašymo, to man nereikia), d4d 3 litrų automatą. Ar aplamai galima (kažkur išskaičiau jog d4d 3 l. nesičipuoja) ar duoda kokios naudos.
  2. teisingai žmogelis rašo kompas prisimena kaip važinėji ir taip jungia begius, kartais net nervina važinėji ramiai bet reikia biški agresiviau ir ne iš karto tai gali padaryti, bet pagainioji ir viskas ok.
  3. to suzuki monstr, gal galėtum savo rašliava sau pasilikti, kam nesamanes rašyti jei nežinai. tavo suzuki rudija, bet ne land cruiser 120. Pirk geras auto, tik su stabdžių suportais yra vienintelė bėda, tikrink, rida ne rodiklis.
  4. Ačiū už nuomones. Yra taip KAI IŠ "N" JUNGIU "D" TAI KALA IR AUTO SUJUDA, KARTAIS švelniai, kartais nesijaučia, kartais stipriau. Sėdžiu ant "izmenų", o gal tai viskas gerai. Geriau paieškoti "ligų" nei po to remontuoti. Anksčiau niekada neturėjau AUTOMATŲ.
  5. Reikia nuomonės, patarimo, kas gali būti ar tai yra normalu, nes nesenai turiu TLC 120, automatą ir nežinau: KAI IŠ NEUTRALO įjungi priekinę pavarą automobilis sujuda ir gan stipriai sujuda, kodėl? tai gedimas ar ne? Pavarų dėžėje yra matuoklė, patikrinus tepalo netrūksta. Reikia normalios informacijos bet ne blevyzgų, nes paskaičius kai kurias forumų temas randi beleka rašančių, svarbu rašyti. išanksto dėkoju.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.