Pereiti prie turinio

zhibas

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

zhibas Pranešimai

  1. Uaz'us ekspluatuoju nuo 1986 metu,kol buvo kolchoziniai tiltai,tai nezinodavai vaziuojant kada kuris subyres,1992 gavau pirmus kariskus tiltus ir po to pamirsau kad jie gali subyret.Siuo metu pas mane jau 3-cias uaz'as na o tiltai kaip pereinamas prizas :)masina keiciasi bet tiltai tie patys. Blokiruociu pas rusus kariskiems tiltams yra keli variantai bet aisku kaina kazkur apie 1500 lt iseina vienos. UAZ gamykla kolchoziniams tiltams resursa duoda tik 100000 km, o kariskiems 200000 km.

  2. pas mane uaz su 2.4 merso varikliu ir uaz deze bei razdatke ir kariskais tiltais, 6 metai ekspluatacijos medzioklej, grybavimui ir siaip paisdykavimui miskais tai pilnai tenkina lukescius.Deze su varikliu sujungta per plokste,pravaziuota jau 15000 km ir jokiu problemu.Tikriausiai taip atrodo kad deze su razdatke ir tiltai buvo sudeti nauji,tai ir vaziuoja ir nebyra :).

  3. teisingai pastebeta kolega, del mazesnes abratkes tikrai apetitas nedideja. Itariu zmogus dejosi dyzeli manydamas, kad ekonomiskiau vaziuos, bet pasirodo ne velnio. Kaip sakant iesko ko nepasideje. Kartoju- ekonomija skaiciuojam ant kelio, o baloj tik suteikta malonuma. P.s. jei mindami ant gazo galvosite kiek dabar saliarkos srebia- vaziavimo malonumas ryskiai sumazes. :D

    pas mane 2.4 MB dyzelis su originalia UAZ deze ir razdatke asfaltu ir vienu tiltu ima 8ltr dyzelio,bekele kuro sanaudos padideja iki kokiu 12-15 ltr.Nereik parint perdirbeju,visi iesko ko nepasidejo ir del to visi konstruoja kazka kas butu geriau ir pigiau.

  4. :D pasistengsiu rašyt lietuviškom:) na automatas tai tikrai mano manymu yra skyrtas ne visureigiams o parketiniams džipams. Num pažistamas kai dare tai prie merso junge 469-o razdatke,sake kad kažkoki perechadnika jam padare diedukas,tai jau 3-ius metus važineja kaip ir neturejo probliemu dėl to sujungimo. Tai ir aš taip pat planuoju daryt. Musu kraštuose prie vilniaus nelabai jau kur ir rasi šitu gaz69:(

    Jei kartais ka sudomintu tai turiu atliekama GAZ69 razdatke,tarpini kardana gaz69.

  5. Sakyciau reiktu visiems, kam rupi ekonomija, pravaziuojam ta simta kilometru asfaltu ir jei monstriukas ryja tarkim iki 12 litru 100 km tai bus labai gerai, o jei vaziuojam nuo asfalto tai nustojam skaiciuot arba isvis nuo jo nevaziuojam. Dar siulyciau visiems pasiziuret riedejima, ar stabdziai neprikirmije, tiltai normaliai sureguliuoti po perrinkimo. Pats patyriau kiek daug atima paprasciausias truputi mestas stabdziu diskas.

    Pilnai sutinku su nuomone, kad ekonomija priklauso kokiu keliu vaziuojam,kai nuvaziuoji nuo kelio ar kur miske pamatai, kad bus sakes, tai apie kuro sanaudas negalvoji,jungi viska ka galima ir gaza dugna darai :D .Pas mane tie 8-9 ltr. tai tik asfaltu matuoti buvo,na o kur reik uaz'a naudot pagal paskirti tai prie tu kuro sanaudu dar + kokiu 40-50% reik pridet.

  6. Gal kas pasakytų kokios panašiai tūrėtų būti kuro sanaudos su dyzeliniu 2.3 td varikliu.Tiltai kariški, razdatkė 69, ratai standartiniai uazo.Man kaip tai gaunas apie 16-17 litrų vidurkis, pavažinėjus ir laukais ir geru keliu. Kaip tai daugoka atrodo. :unsure:

    Pas mane MB 2.4 dyzelis su kariskais tiltais ir uaz deze bei razdatke asfaltu ima 8-9 litrus.Na o medzioklej tai nematavau, pilu kuro tiek kad uztektu dar ir i namus grizt :D

  7. Dėkui, bet man nereikia viso UAZ'o :) Man reikia tik variklio su pavarų dėže. Aš UAZ'ą jau turiu. Aš čia šeip pagalvojau gal kas

    keičiasi į dyzelinius, tai kaip ir senų benzininių nebereik.

    kaip tik ardau viena UAZika tai variklis kaip ir nereikalingas,tik deze noreciau atsargai pasilikt, siaip variklis buvo neblogas(24 volgos),vaziuodavo UAZ su juo gerai,bet kai pasidariau kita UAz su dyzeliu tai sitas kokius 3 metus garaze stovejo kol galutinai surudijo. Jei domintu skambinkit 861454515.

  8. Tikra tiesa, naudokit nuo MB 100 tepalo filtrus, jie kronsteino atzvilgiu stovi apacioje ir truputi palinke link vairuotojo, o del MB 2.4 l. dyzelinio tai galiu pasakyt- neguoskim saves, kad galios jam pakanka, nebent per uaz deze smarkiai susiletina( pats praejau ta kelia ir galios ten tikrai ne prudai.)

    Na del galios tai (kiek vazinejau medzioklej) per sniega antru begiu ir su paletintoju tai UAZ'as kaip tikras ozys :D tiesiog sokineja,bet eina,bent jau lyginant su originaliu benzininiu varikliu tikrai praeinamumas geresnis, vienas skirtumas su benzu kad ne taip greit apsukas ima ir leciau isibegeja.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.