Pereiti prie turinio

irmantasniva

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

irmantasniva Pranešimai

  1. Organizavimas superinis, organizatoriu suteikta pagalba paliko tik gerus ispudzius, bet kaip nebutu keista ne vienas pravaziuojantys pro musu ekipazas nesuteike jokios pagalbos, nors ir buvo prasyta. Kai kam gerve streikuoja, kai kurie be GPS kazkaip ten atsidure ir skuba draugu surast kad nepasiklyst nakti miske, kitiems tiesiog laiko gaist nesinorejo :(/> anksciau visi stengiames padieti vieni kitiems, o ne palikt likimo valiai nakti miske. Gal dabar nauja karta 4x4 paaugo, kurie kiekvienas uz save varo?

    Sportas sportui, bet vistik visi bendraminciai esam ir pagalbos gali kiekvienam prireikt

     

    Na, ka pakeliui radom pastrigusi visiems padejom, kai kuriuos ekipazus ne karta teko traukti uz ausu :)

  2. Sveiki, pas mane TLC 73, sudetos IRONMAN spyruokles, martizatoriai Patrulio GR. Vaziuojant suptis nesisupa, bet per duobes strakalioja, gala daznai pasvaido, zodziu kietoka. Ka patartumet? Keist spyruokles ir martizatorius kito gamintojo, ar galima palikti IRONMAN spyruokles ir idejus protingus martizatorius normaliai vazineti. Eksplotacija - kaimo "autostrados", misko keliukai, retkarciais Ofroad varzybos, pasivazinejimai. Kiek kainuotu kito gamintojo komplektas, ar tik mortizatoriai be spyruokliu???

  3. Manau ten tik varikliukas ant reduktoriaus ir viskas, jokio kompo. Isigyjau TLC 73-ia, o ten tik tiltas 78, reduktorius su originalia blokiruote, diskiniai stabdziai. Turiu tik jungtuka, pasukama, su padetim "DIF LOCK ir OF. manau paprasciausias variantas kad pajungtu su relem ir viskas. Nezinau 100% blokuojamo reduktoriaus veikimo principo. Kaip suprantu varikliukas turetu istumti kazka panasaus i kaisti ar sponke kuri kazka uzfiksuotu, o isiungiant varikliukas ta kaisti istrauktu. Gal kas apie Utena buvo susidures ar elektrika zino kuris kazka panasaus dares??

  4. gerai gerai nevarykit ant nivu :)idomus butu vaizdelis originalus dzipai ir nivos kokioj pelkej ar raiste. Taip niva turi begale silpnu vietu taciau jei "tarpine" gera galva ir rankas turi tai tikrai i finisa grysta be slipso :)Dzipe su galingu varikliu ir stipriu remu vaziuoti daug proto nereikia tik "tapke" numynus laikyti ir vaira viena ranka sukioti, o su niva reikia svelniai tariant dirbti

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.