Pereiti prie turinio

vytasam

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevezys

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

vytasam's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Pradėjo dažnai aklinai užsikimšinėti tepalo paėmimo antgalio tinkliukas karteryje. Po išvalymo nuvažiuota 2800km. Prieš tai buvo nuvažiuota 8000km iki pilno uzsinesimo. Nešvarumai - suanglėję nuosėdos. Kokios gali būti priežastys? Nuo ko pradėti?
  2. Vieni praskanevę siūlė pradėt nuo purkštukų tikrinimo ant stendo. Kiti praskanavę sakė - nesamonė, reikia ieškot problemos davikliuose. Pastebėjau, kad kuro bake susidaro vakumas. Užteko neužsukti kuro bako kamščio ir gedimas kolkas dar nepasikartojo. Nors bandžiau įvairiais važiavimo režimais jį iššaukti. Taip išvažinėjau jau 2 pilnus kuro bakus. Ar yra ir kur bako alsuoklis? Pro kur turi patekt oras į baką?
  3. Skanavimas rodo klaidą "nutekėjimas kuro sistemoje" Ką ir kur atradote po šiuo kodu. Nuo kur pradėt?
  4. Gal per daug paprastas mano varijantas, palyginus kur ieškai, bet... Pas mane buvo laisvas (išsiplakęs) oro paėmimo zarnos galo tvirtinimas prie kėbulo. Prie tam tikru variklio apsuku virpėdama rezonuodavo į kėbulą. Garsas bjaurus. Pagelbėjo paralono gabaliukas
  5. TLC 120 D4D važiuojant užmiestyje užsidega lemputė CHECK motor, netrukus užsidega VSC/TRC, VSC/OFF ir slydimo simbolis ir variklis praranda apsukas - visai netraukia, bet dar dirba ant tuščių apsukų. Išjungus variklį ir užvedus iš naujo - viskas tvarkoje - galima važiuoti toliau. Kame bėda? Nuo ko pradėti?
  6. Kaip uzgesinti T-Belt lemputę pakeitus dirža? Automobilis TLC120, 2004m 122Kw
  7. Mano TLC 120 padangu dydis 265/65 R17. Norėčiau žiemines montuoti aukštesnes - 265/70 R17. Gal kas nors važinėjat tokiom? Ar tinka? Ar nekliūna kur nors? Ar nėra kokių nors problemų?
  8. Sveiki, Galvoju įsigyti TLC120 2004-2006m. Kokie atsiliepimai apie užpakalyje sumontuotą pneumatinę pakabą su aukščio reguliavimo galimybe? Ar patikima eksploatuoti mūsų sąlygomis? Kokios problemos? Nedrasu imti 7 metų auto su tokiais pribombasais. O gal iš vis nereikalingas daiktas? Auto bus naudojamas 80% asfaltas, 20% medŽioklėje
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.