Pereiti prie turinio

Eghis

Nariai
  • Pranešimai

    180
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Eghis Pranešimai

  1. Siulau sudalyvauti tikrame sportiniame renginyje ir suzinosi kas tas yra lipimas per galvas ;) kaip ir Grizlis minejo ten ir prisiliesti tenka ir pastumti jai trugdo...

    P.S. kazkaip Openam ar pliusam nelabai kyla klausimu...

    Na jei Turistus laikyt jaunuoliais, Openai su + kaip ir prie suaugusių, tai tokiais dalykais ir neužsiima:-). Nederėtų po tokio gražaus renginio uzsiimt kažkokiom razborkėm. Elkimės krikščioniškai - kitame renginyje tokius "alpinistus" galėsite palikti baloje. Po renginio reiktų pasidalint įspūdziais, konstruktyviais patarimais, pabrėžiu KONSTRUKTYVIAIS, kad organizatoriai galėtų patobulinti. Nors Salake nelabai daug ką besugalvosi :-)
  2.  

    O tylet nereiketu,kuo daugiau info. orgai gaus is dalyviu tuo geriau bus :)[/quote

     

    Galvojau nieko nerašyt, bet kad jau prašot - pasisakysiu. Organizacija - super. Maistas - valgomas. Kasdien į "Stiklius" nevaikštau tai man viskas gerai. Kas dėl taškų, mano galva reikia 3 lygių: turizmas, open, extreem(open+). Pagal ratus visada važiuoju opene, kartai sudurniavęs - extreeme, bet šiemet pusė open taškų buvo plaukimas. Kadangi tik su viena gerve ir reikia duris nuvilkt iki taško - arba neprivažiuosiu arba neišvažiuosiu. Dėkui Jurui ir "Gulbės" ekipažui kad ištraukinėjo. Mano galva Open yra kada mokėdamas važiuot ir normaliomis padangomis turi šansų privažiuot iki taško, nepasisekus - gervintis. Kai kuriuose taškuose nebuvo jokių šansų privažiuot. Mano galva persistūmė klasės ir neliko turizmo. Žiede nadalyvavau - natlaikė gervė ir granata, bet mano galva turistus reikėjo išvaryt į kokį labirintą ar panašiai. O bendrai paėmus - viskas super. Kitąmet vėl būsiu, tik gal kaip turistas :-)

  3. Su gervemis ir MUD ratais iki 31" - Turistai

    Ratai 31-35", gerve - OPEN

    Ratai 35"+ , gerve - OPEN +

     

    Standartus reikia isskirt i atskira klase ir is ju saraso isbraukt sunkius taskus.

     

    Pats planuoju su 30" simeksais list i OPENa :), bet automobilis dar ruosiamas ir neaisku ar spesim. Traliukas automobilio atgabenimui jau rezervuotas :)

    Pakoreguosiu:

    iki 33" be gerves ( be gudravimu 'neveikia, sugedus', arba nera arba yra) - Turistai

    iki 35" su gerve - Open

    virs 35" - Open+

  4. Nu nebukit gi sportininkai, dalyvaukit savo malonumui, dziaukites kad yra renginiu ir viskas bus gerai.

    Sportininkai pas Grigaiti. Cia susirenkam ne sportuot, bet jei jau yra kazkokie rezultatai - norisi teisingo ivertinimo to, ka nuveikei. Is kart perspeju - i turistus netaikau :-). Manau kad del bent panasaus vertinimo visureigiai gali buti paskirstyti pagal mase, iki2t - 33, virs 2 t - iki 35.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.