Pereiti prie turinio

darius008

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

darius008 Pranešimai

  1. Turiu du 469 ir du 69, su tokiais karbais(originaliais), vargelis aishku :lol: , susireguliuoji, kad vaziuotu gerai, bet TA sako reikia reguliuoti nepraleido, nuvaziavau pas meistriuka sureguliavo pagal TA reikalavimus, bet netraukia, na tai kai praejau TA tai vel susireguliavau pagal save, meistriukas kuris reguliavo sake dek nuo 6 ziguliuko, vargo neturesi. Nebandziau dar tai nelabai pakomentuosiu

  2. Kazkur jau rasiau.kad ryja motoras o ne karbas ir nieko cia nepribursi...jei keist motora tai iveco magiruso-nevaziuoja o skrenda :D cia rimtai.

     

    Su magirusu tikiu, pakeist turetu buti paprasciau, jokiu radijatoriu nereikia :? , bet kiek pamenu kainos siu varikliu kandziojasi :cry:

  3. tai su mtz 80 varikliu gaz 53 100km/h niekas veikt ,o gaz 66 25l 100 km kazkaip netikiu ,kad tiek paima 53 ,o 53 neturri priekinio tilto ir razdatkes (turejau omenyja varancio ),pagalvokit koks pasipriesinimas ,o jus norit vazinet kaip su lengvosiomis

     

    Trasoje tikrai 25-26, daugiau nereikia

  4. Taip teko vaziuoti su MTZ varikliuku ir tiesa pasakius kaip ir ispradziu visasi nieko, bet kai jau ijungi priekini tai mazoka, palyginus su originaliu varikliuku, su vienu kalbejau, tai pas ji buvo jau 66 su MTZ 80 varikliu, tai jis ji ismete ir ysidejo MB sunkvezimiuko kaskur apie 4 litriuku, va tada sake masina jau :lol: , bet , kad va tu varikliu kainos tai kaip viso 66 :cry:

  5. Netoki masina, kad pritaupysi...

    Arba kokybiskai idetos dujos, arba dyzelis.

    Rusu saitus paskaicius, tai beveik visur raso kad idejus MTZ motora kuro sanaudos miske

    20 ltr/h.

     

    Na su MTZ varikliuku, tai taip, kuro atzvilgiu maziau, bet silpnokas jis(80 arkliuku) ir greitis maximum 50, purvuose aisku greicio nera, bet vistiek mazai :lol:

  6. "karbas" dvieju kameru, gal kas zino koki panasu ekonomiskesni, turiu dar ZIL-a 157(tikiuosi kaskam kaska sako), tai ten sesiukas stovi, originalas, tai tas begedis sugeba be jokios gedos suesti 40 litru, tai sakau kai 66 astuoniu ir jau "naujesnis" tu laiki karbas eda maziau, tai gal yra galimybe ydeti koki nors naujoviska karba , kad sanaudos sumazetu. :?:

  7. Tai pas mane panasiai valgo 25 trasoj, bet va kai pajungi visus keturis, tai jau nebesuskaiciuoju ir kyla noras kaska daryti, kaskaip atsiranda nenumaldomas noras keisti karba, va UAZ-ui 469 karbas sestuko ziago, ir sanaudos mazesnes ir vaziuoja geriau, tai sakau reikia ir 66 kaska panasiai :roll:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.