Pereiti prie turinio

aivis

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas aivis turinys

  1. Sveiki gal kas turit istate mercedes om606 y nissan patro y60 61 ar koki kita merso varikli? Ar verta ar geriau m57
  2. noriu pakisti 33 ratus po trumpuku tai ar padies truputi pakisus keturdurio spiruokles
  3. Svk gal kas zinote ar gr dvidurio spyrokles skiresi kas ko nuo keturdurio? Kietumas.storis.aukstis.
  4. Tuomis jeigu diskelius isimciau visai ar nieko ne butu nes asfaltu juda dzipas tik o blokiruotis man ne reikia?
  5. Problena kad visada blokuojasi... gal diskeliai padile?
  6. Sveiki turiu problema ant nissan navaros 2007metu galinis tiltas kiek suprantu blokojasi... kaip sita problema isspresti? Isardziau galini tilta kaip nuotraukoja matosi vidui diskelius radau kokiu principu veikia ta blokirote? Ar pilasi koks specialus tepalas y tilta?
  7. sveiki. papirkau gr y60 ir noreciau pakisti 35batus... ka reikia pakeisti ar perdaryti norint patalpinti 35ratus???
  8. Sveiki turiu toki klausima. Pas mane 2001metu nissan king cab truko pusasis ir noriu suzinoti nuo kelintu metu iki kelintu metu tinka tiltas? Ar yra skirtumas dizelinis ar bendzinas perdavimas gal skires?
  9. Svk gal kas turit pakise nissan king cab spirokles po galinem lingem turit pavizduka ar fotkiu kokiu kaip ten padare esat.
  10. sveiki norejau paklausti gal kas zinot ar tinka pavaru deze nuo np senuko bendzino 2.8 ant np senuko 3.3d
  11. o kodel as ji tureciau pamesti??? jis yra istekintas is vientiso metalo... sudeti kieti varstai smulkesregiai + varstai su gumelem ir dar graveriukus padejo... tai jis jauciu niekad neatsisuks... greiciau kardanas nusisuks nei pamesiu as ji.
  12. svk atsikraciau 1400lt su medziagom ir darbu bendrai. padaryta labai gerai bent man taip atrodo... zmogelis isverte tiltus, sudejo papildomai spirokles, prailgino kardanus, padare sniurkeli nudaze ir pridejo, trosus nuo saku sudejo, diskus isplatino nudaze padangas sumontavo, trauke y virsu perkele vairo ir taip smulkiu darbeliu padare gumeles pakeite ir t.t... manau kad gana pigiai cia buvo. 3 pirmos fotkes yra pries o kitos po
  13. Tai tada sniurkelis man jauciu koks 150lt su padarimu nu dazimu ir pajungimu tai cia pigiau grybo. Lekiu ko greiciau atmatoti ir skristi is ten. Imesiu foto kaip atrode pries ir dabar pasakysit savo nuomone. O siaip kiek reliai kainoja iskelimas nu su tokiais darbais? Siaip kiek skambinau kitur praso 70lt uz 1disko platinima su mano metalu ir be dazimo. Kitur prase 120lt uz vnt su ju metalu ir be dazimo. Tiltus kad isversti iki 1000lt o dar spirokles sumesti tai dar daugiau tai cia pigiau grybo gavau vviska
  14. Nu as irgi taip pagalvojiau kad pigiai. Atvariau dzipa padangas kitas viska palikau pasitariau siedau ir isvariau. Rupintis nieko nereikejo visur ko reikejo pats suvazinejo.
  15. Sveiki. Norejau paklausti kiek kainoja rockio iskelimas?Vienas dzipistukas iskele mano rocky nu isverte tiltus,sudejo papildomai spiruokles,kardanus prailgino, padare sniurkeli ne is sudvamzdziu o suvirino kaip priklauso,Sudejo trosus nuo saku, isplatino diskus ir nudaze,nu padare viska viska tvarkingai ir graziai nieko man rupintis ne reikejo, nei padangu montavimo ar skardom ir uz viska paprase tik 1300lt ar daug cia ar mazai?
  16. nu padangas jau nupirkau dabar tik patarimu reikia.
  17. nu granatos tai gal taip... bet jeigu bus judama su protu tai granatos manau laikys...
  18. svk noriu ant senuko np uzmauti padangas f-bel 160... gal kas buvot aprenge? kaip tiltai laiko? kaip ant kelio stovi?
  19. visiskai suprantu as kaina mazdaug pasakiau jam o jeigu zmogus paprase uzklausti kiek galietu gauti uz tokia komplektacija tai ir paklausiau kas cia nusikaltimas ar kas ka??? kimbi ten kur ne reikia jau nebegali paklausti ka???
  20. vienus pardaviau dabar pareina pas drauga dar vieni ir jis klause kad uzklausiau kiek gali jis uz tos gauti tai ir uzklausiau.
  21. svk gal kas yra kartais pakises po np senuku unimogo 404 tiltus ar verta? ir kiek galietu kainoti unimogo tiltai abu,centrine trauke, trauke nuo stiprintuvo, 2mortikais, 3 spiroklem ir 4 diskais. aciu uz info
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.