Pereiti prie turinio

jusiukas1

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas jusiukas1 turinys

  1. Buvo visko, ir kryzmes striginejo-pakeite, ir guoliai striginejo - padare ivores vietoj ju, prasukant vaira dingo tas "klynkt", bet beda didzioji tame, kad ishsideveja "shtoko" dantukai, kai ratai tiesiai ziuri ant shtoko didziausias ishdevejimas ir del to yra laisvumas, zodziu ant uzgesinto motoro vaira staigiai pasukineji kairen deshinen ir girdisi kalimas, bet tai vairuoti netrukdo, po kelia nemeto..
  2. Sveiki, 2004metu MPIII 3.2DiD, pries menesiuka pradejo "klibeti" vairo kolonele, prasukant vaira pasigirsta vienas "klynkt", nuvariau pas meistruka prie Alytaus, apziurejo, nustate, kad kaskas tikrai yra vairo kolonelei, sake pasiieskok kitos, kainomis pasidometi, tipo gali prireikti kitos..si penktadieni varysiu isimti ziuresim tada realiai kas ten atsitike... Tai vat jusu senu vilku ir noriu paklausti, kas gali buti tai vairo kolonelei(suprantu, kad forume nesuremontuosiu...), ar yra kaskokia standartine "liga", kuri su laiku atsiranda ir ar lengvai remontuojama ar jau reikia kitos vairo koloneles ieskoti?! vienam priekvaishiui pagal skelbima paskambinau tai be 2700 lt neparduos.. kaskaip stipriai pereboras kainoje.. kiek suprantu tos vairo koloneles paklausios del anglishku variantu perdarinejimo.. zodziu kas susidures numeskite koky komentara..is anksto aciu
  3. Sveiki, ikisiu ir as savo trigrasi:) kalba eina apie 3.2 DiD kuro siurbly Kas liecia siurblio remonta tai tegu meistrai kurie remontuoja paraso,o ne tie kurie pardavineja auto su siurblio defektais arba tie kurie ale girdejo, kad kaskas remontuoja siurbly ir duoda garantija. sitoje temoje labai praverstu tokia informacija.. kai domejausi tai gavau tokia info - trumpai tariant sie siurbliai neremontuojami. jeigu pati pradzia gedimo, o tai paprastai buna del uzsikisusio kuro filtro - dar kaska padaro.. pasikartosiu, tegu siu siurbliu meistras paraso kaip yra istikruju... Taip sitam modeliui kuro siurblys yra klizma, kas 20-30tukst. reikia keisti kuro filtra ir nepilti baltarusiskos salerkos, tada turi laikyti kuro siurblys. Dar - kuro bakas rudija, rudys kisa kuro filtra, ko pasekoje ir genda siurblys - nelaikykite tuscio bako! Dar - nemegsta sitie siurbliai vokisku autobanu.. 150km/h jiems pereboras.. rekomenduojama nevirsyti 120km/h keisti kuro filtra laiku ir turi buti viskas ok:) pagrysti savo zodziu del greicio negaliu, bet del rudziu tai faktas patikrintas-kuro filtre ju radau:) Kai perkate ziurekite ar nemeta juodo dumo tiek vedant tiek vaziuojant uzmynus iki dugno, uzvedant salta varikly padumija pilku dumeliu, kai buna siltas motoras dumo praktiskai nematyt. jeigu juodas dumas yra vadinasi yra bedu, jeigu uzsiveda daugiau nei is "puse sukio" irgi bedu pradzia, gal akumas o gal siurblys o gal variklis.. O dabar linksmoji dalis:) masinukas superinis, vasariniais asfaltiniais ratais be "pelkiu" misriu rezimu iskaitant ir medziokles 10-11litru /100km tvarkingai vazinejant ir tikrai ne pencininko rezimu, o su ALLterain goodrich standartiniais jau 12-12.5 litru tuo paciu rezimu. Karta reikejo stipriai paspausti vaziavimo stilius buvo "gazas-stabdis" apie 25km greitis buvo ~140-~150 iskarto degalineje pasitikrinau sanaudos (pries isvaziuodamas pilna pripyliau) - 13.5litro. trumpai tariant ysimylejas esu sita masinuka:P tiesa, kuro sanaudos siltuoju metu laiku, be sniego, be ledo, 99.99% laiko varant tik galiniu tiltu, su manim dar ziemos nemate:P asmenine nuomone jeigu jau pradejai ziureti y 3.2DiD modeli tai jokiais budais neziurek i 2.5:) kaip diena ir naktis skiriasi standartiniu modeliu tiek pravazumas tiek vaziavimo malonumas... tikiuosi kad kaskam naudinga mano rasliava:P aciu kad skaitet:)
  4. jau matau reikia filtruoti patarimus.. su 120TLC teko vaziuoti zuvauti norvegijon - ne penkiu minuciu pasisedejimas automobilyje - ir tikrai zinau, kad masinoje tiek vairuotojui tiek keleiviams vietos pakankamai daug.. nebent nesupratau su kuo lyginama.. (pats 110 sveriu jeiguka)
  5. Sveiki, noreciau ir as paklausti, labai noriu daugiau suzinoti apie sia masina (renkuosi tarp apynauju TLC ar pajero) ar Landcuiseriu skardos cinkuotos? kiek km laiko 3l dyzelio automato greiciu deze? tvarkingai vazinejant keliais. (tipo nauju volvo dezes 200000km prasuka ir vsio) ar daugiau taip pavadinkim "klizmu" sita masina neturi? tik kaip auksciau rases guoliai ir stabdziu stumokliukai? ar verta pirkti 2005 metu TLC ar geriau pataupyti keleta metu jaunesniam , klausiu ne del kainu skirtumo, o del masinos nusidevejimo, gedimu, ligu... o gal sia masina reikia pirkti tik nauja? kaip manote. is anksto dekoju uz atsakymus
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.