Pereiti prie turinio

tadas88

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    kristuzhee

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipėda
  • Pomėgiai
    Auto

tadas88's Achievements

0

Reputacija

  1. didžiulis dėkui. šita info visa suėjo pas mane į pc, kad sekančiam ir šiam kartui nebereikėtu klausinėtis
  2. jo, zinau, bet noretusi ir paciam elektriku pabuti sitoj situacijoj
  3. dar vienas variantas ka noreciau pajungti: jeigu masinoj stovetu du akumuliatoriai, man reiketu kad uzgesinus masina srove eitu is kito akumuliatoriaus(ne pagrindinio).
  4. nu pvz.: atidarius dureles dega salono apsvietimo lempute, uzdarius turi degti kita lempute.
  5. ir keliu kontaktu reles reiketu naudoti mano atveju
  6. Sveiki, turiu tokia problema, reikia pajungti rele(s) kad gautusi toks veikimo principas. sakykim kol dega viena lempute, nedega kita, isjungus pirma uzsidega antra. gal kas gali pabraizyti schema kaip ir ka taisyklingai sujungti kad gauciau toki rezultata. paaiskinau labai preliminariai kad paprasciau butu, jungsiu ne lemputes, bet su jom isiaiskinsiu kada ir kas veikia :)/> isanksto dekoju.
  7. nu tada reikia būti dviese, ir turėti tokį šniuriuką. (du tai dar geriau) ir išsitrauki mašiną . nekartą taip traukiausi tai dažniausiai pavykdavo. Zodziu reikia nebijoti susitepti ir improvizuoti. apeini 10kart aplink ir mastai kur ka padeti, kur pakelti...
  8. būtų protingai važiavę, būtų pravažiavę..
  9. žodžiu tam savo lavonui aš nieko nebekeisiu man atrodo , nes jau jam perdaug reikia keisti visko. Anądien smėlyne vairą susukus porą ratų apsukau - traška granata. jau nervai nelaiko!
  10. bet tai kaip žinoti, kad ta dėžė bus gera....
  11. Tokie remontai mane užknisa, nesuprantu nei kas nei kur + nevisada galiu paaiškinti parduotuvėj ko noriu, o kai nusiperku dalį tada dar reikia susirasti kur ją padėti
  12. Pasitikrinau su domkratu, tai dabar nesuprantu kaip lengvai tas ratas turi suktis... kadangi proga buvo pasikelt galinį ratą, (galinį keleivio pusės) tai pasikėlus ratas sukasi sakyčiau sunkokai, bet nuo domkrato neverčia. Čia bandžiau su laisvu bėgiu ir neužtrauktu rankiniu, nes stabdžių kolkas neturiu tokių šustrų.
  13. difą tu vadini reduktorių? gerai aš suprantu?
  14. apie tuos perdavimus tai išvis aš kolkas nieko nekertu. Dar neprireikė kažkaip...
  15. jo, paimu išsiemu granatą ir paitikrinu aišku kad pasikelsiu vieną ratą ir pažiūrėsiu kaip sukasi ratas, bet greiciausia tai bus mirus, nes kai buvau užsėdęs, tai kišau ten po ratu zapaskę, tai ratas sukosi laisvai. kurioj vietoj ją galima rasti ir kaip jinai atrodo? gal galima foto. ? Bėja dėl vietos tai žinau kad viską galima patrumpinti, prailginti, palenkti ir panašiai... Šiaip pasvajojau ir prisvajojau tokį aparatą: audines tiltas gale (senasis, kad susiblokuotu 100%) citroeno xantijos amortikai (pasikeliantys), ir priekyje koks nors tiltas nuo visurėigio va čia tai būtų svajonių legacy... nu ir motoras koks 2,5 kad traukos užtektų, nes 1,8 tai grybas trauka biškį pasijaučia tik nuo 3000rpm nu ir tai išlipus iš audi 2,6 benzino tai čia porno o ne trauka.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.