Pereiti prie turinio

gynte

Nariai
  • Pranešimai

    1.160
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

gynte Pranešimai

  1. prieš 10 valandų, aarwiss parašė:

     Vel 150-200 ir nezinia koki gausi😫 

    Vat alie pusasi jau ir aš galvoju, snd pastebėjau kad vienas ratas astunke eina biški, vešiu ratus tikrinti, ir jei  vibruos tai kas ir belieka,tiltas razdatke. Ir kas svarbiausiai tas ratas vibruoi kurioi buva baksteltas matomai,nes toi pusei su matuokliu randu spakliaus sluoksni.

     

    o suvedimas ratu geras,gal tiltas galinis ne vietoj stovi?

  2. Senuose ruskuose kombainuose (SK-4, SK-5) buvo toks pribambasas kuris du lygiagrečiai sujungtus akumus , paspaudus starterio knopkę , perjungdavo nuosekliai ba starteriui reikėdavo 24v kai visa kita dirbdavo nuo 12v. 

     

    Beje , to pribambaso kodas ВК 30Б1-Э 

    kažkas panašaus dabar yra kai kuriuose MTZ traktoriuose,kuriu užvedimo sistema 24v

  3. Paziurek kas ir kaip. Jis kekvienos sklendes nesklandumus rodo ir panasiai. Visaip tikrina. Daiktas protingas kaip masinai 1999m. kai buvo isleistas. Kas nustebino tai veikia priklausomai nuo to kaip spaudi akseleratoriu. Jeigu spaudi dugna, tai nesvarbu ka nustaitai, AC kompresorius atsijungia, kad netrukdyti varikliui isibegeti. Apsiramini ir pradeda veikti vel. ir visokiu fintu jis ten turi. Tikrina variklio apsukas, temperatura, masinos greiti ir panasiai.

    klimoj klaidas nuskaityt ne toks jau cia stebuklas kaip masinai 1999m.kaip pavyzdys audi 100 c4 1993m klima taip pat daug ka parodo,variklio temperatura,greiti,variklio klaidas ir dar daug ka

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.