Pereiti prie turinio

valdas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

valdas Pranešimai

  1. Sveiki,na aciu uz pagirimus mano nivikei Nerijau :) Buvau pravaziaves gryzes tik nera laiko kada atrsyti,siaip neradau kur galeciau nepravaziuoti aisku proto ribose kur galima pravaziuoti :)sukimo momentas super! isvietos galiu 2 pradeti ligiu keliu,na o i ezera kur dumblo pakrastyje su lyg ratais ivaziaves ir vanduo su lig puses masina zmones pamate galvojo idijotas neisvaziuos :) :) tik jie nezinojo kad cia dyzelis,kas pamates tiksliau isgirdes dizeliuko garsa is po kapoto tik seiles varvina galvoja gerai man tokia,ir tik giria meistioka kad kiek jis darbo idejes,aciu.pasirasym kada,siaip esu labi uzsiiemes tad nera kada prisesti normaliai.Okas del dizelio nivai tai super!Gyveni juk viena syki jei leidzia galimybes kodel neturerti to ko nori?

  2. jai proto ner tai viska sulauzyt galima,o atruko deda del to ,kad letesnis tiltas gaunasi o to pasekmej pravazumas didesnis .jai apsiskelbei kad desi nissano varikli tai tada idomu kokia deze panaudosi ,nejaugi kryzminsi su nivine

    na desiu tai ne as,o deze eis tapati manau nissano.nereikia snargliu lipdyti nivos deze ir kitas motoras,tai neprotinga.

  3. as irgi ieskau kas galeti imesti pezo ar koki kita nesunku dyzelini varikli i niva,daug ieskojau inernete bet konkreciai niekas ir nepasako,tik ....tipo dariau,maciau,girdejau ir panasiai,bet KONKRETUMO JOKIO,pezas,siera,mersas...ir t.t. TAI PO SIMS PYPKIU AR IRA MEISTRU IR KIEK TAI KAINUOS KONKRETU ZMOGU NORIU ZINOT KAS DARO,as pats pasiskamninsiu ir pakalbesiu gal numes kas nors tel.to meistro-skulptoriaus :cry:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.