Pereiti prie turinio

valdas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    http://www.youtube.com/watch?v=bcnPCdXXTD4

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Ukmerge-Airija

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

valdas's Achievements

0

Reputacija

  1. tai jau tiesa pasakei tik kad ne lietuvoj randuosi ir su auto neradau laiko daugiau pralekt,bet jo viskio tai jau reiks iduot :)kai grysiu ilgesniam laikui,sekmes visiems.!
  2. Sveiki,na aciu uz pagirimus mano nivikei Nerijau Buvau pravaziaves gryzes tik nera laiko kada atrsyti,siaip neradau kur galeciau nepravaziuoti aisku proto ribose kur galima pravaziuoti :)sukimo momentas super! isvietos galiu 2 pradeti ligiu keliu,na o i ezera kur dumblo pakrastyje su lyg ratais ivaziaves ir vanduo su lig puses masina zmones pamate galvojo idijotas neisvaziuos :) tik jie nezinojo kad cia dyzelis,kas pamates tiksliau isgirdes dizeliuko garsa is po kapoto tik seiles varvina galvoja gerai man tokia,ir tik giria meistioka kad kiek jis darbo idejes,aciu.pasirasym kada,siaip esu labi uzsiiemes tad nera kada prisesti normaliai.Okas del dizelio nivai tai super!Gyveni juk viena syki jei leidzia galimybes kodel neturerti to ko nori?
  3. Cia apie varikli tik sneka,tai gal reikia turiu mazai prabegusi su visom zarnom tikrai geras kaina apie 500 liutu karbas,deze,ir t.t visas pilnas.ka remontuoti ir ta sena varikli tai geriau .... po kol kitas uzlinks tai niva supus greiciau
  4. kurveloto negribauk,juk niva ne tam skirta kad greit virstu! o del registracijos ji turi tech.iki 2011 tai kad buk ramus bet veliau priregiostruosiu su nauju dizeliniu motoru ir tau parduosiu
  5. NISSAN sirdis stovi tai ir su galu ir su priekiu ji mane nes per miskus
  6. Aciu aciu, cia toks meistrelis geras rankeles turi NERIJUS Gryzsiu po poros savaiciu reiks pralankstyti ja nes dar net pats nevaziaves,brolis parvare ir stovi laukia tikro seimininko :)
  7. Pamenat kai ieskajau meistro nivai istatyti dyzelini varikli?-tai jau stovi jaei idomu galite pasiziureti cia: http://www.youtube.com/watch?v=bcnPCdXXTD4 ten ira pora video jai ka,gal kas nors ratus gali pasiulyti nebrangius ir su padangom,geriau ne originalius nes ten ir taip originalus stovi,dekoju.
  8. labas pas mane ira visas pilnas is nivos isimtas variklis jei nori rasyk.
  9. neatnaujino savo būsenos

  10. nezinau,bet manau pries dvi savaites pradejo eiti su galu varomu vienu zodziu nissano reiks paklaust Nierkos tikslaiu,gal jis irgi susiplioncino bishki priekis eina ne taip buvo suprasta :0
  11. na desiu tai ne as,o deze eis tapati manau nissano.nereikia snargliu lipdyti nivos deze ir kitas motoras,tai neprotinga.
  12. Arunai ko tu taip suinterisuotas del tos vanetes greiciu dezes??gal turi ir nori man prastumt? a? beje o kodel butent siulai vanetes? :)beje kas ten pas tave per padangos ant nivos??bei kiek kainuoja ir kur galima rasti ir kokie ratlankiai turi buti kad itilptu po sparnais ir nesiektu.
  13. Tarp kitko brolis su pasunkinta koja vazineja su 1,8d tai 6 ltr nesiekia. dabar uzsidejo aukstesnes (mondeo ) padangas tai bus matyt kokia koja? bei apie kokias padangas tu cia....?
  14. Na kas liecia daugiau informcijos apie si projekta,tai duosim zinot kas gausis na tures gerai gautis,negali buti ir kitos kalbos.VAZ variklis keiciamas tam kad butu ekonomiskesnis,patikimesnis del dregmes,galingesnis, na aisku galima daug ka dar parasyt kodel?!? Sio projekto (LAURO LAPAI)bus skiriami Nerijui is N.Akmenes
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.