Pereiti prie turinio

Giedriusgie

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Giedriusgie's Achievements

0

Reputacija

  1. Dėkui. Arsirado papildoma problema Pravarinėjant t.a. per stabdžiu priekinių patikrinimą žemyn susimigo(susipaudė) priekis ir nebeatsistatė. Priekis dabar beveik nesiubuoja arba siubuoja labai maža amplitude, spyruolės vizualiai labai susipaudusios (abi), lūžimų nesimato. Ar turit idėju kas gali būt, nejau nuo senumo abi spyruoles staiga aplankė nuovargis? Užsikirto amortikai (abu)?
  2. Turiu bėdą - truputi tekančia vairo kalonėlę. T.a. nepraleidžia, o ir pačiam nesmagu, kad parkingą tepą. Klausimai: 1. Ar tinka nuo dico, defo? Esu skaitęs, kad čia classikų standartinė pratekėjimo bėda, gal kituose modeliuose labiau pavykusios ir pritaikomos? 2. Kaip vertinat skysčius su papildais pvz. https://e-shop.eoltas.lt/index.php?cl=details&anid=xHG7023&force_sid=utpqp1ooei9h6flspft224sbknr6j11u? Jis kogero bus didesnio klampumo nei standartinis, gal padetu, visgi pratekėjimas labai nedidelis. 3. Ar turit rekomendaciju, kur nebrangiai ir kokybiškai tvarko (Vilniui)?
  3. Mano klausimas būtų daugiau per prizme - kuris iš jų L322 ar disco 3 tinkamesnis kaip pagrindinis šeimos automobilis - laisvalaikiui yra classikas. Abu jie talpūs, gal disco didesnė bagažinė, bet idomu ar yra patikimume skirtumas.
  4. Jei imti vienodo stovio Disco 3 ir RR 3 dyzelius kiek skirtingos tai mašinos? Ar eksloatacijos kainos skiriasi? Kuri patikimesnė?
  5. aš irgi dalyvausiu pirmą kartą. Ar rekomenduotina ką nors papildomai paimti nei techninikė reikalauja?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.