Pereiti prie turinio

duzgas

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Šiauliai/ megėjas
  • Pomėgiai
    auto sportas

duzgas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, noriu pasiteirauti kiek + - kainuotu pakeisti trooper 90m. 2.6L motoruj galvos tarpinę? ir kaip nustatyti pries perkant ar nera gerokai pakaitintas motoras?
  2. ten 2.9 V6 ipurskimas, su dujom mieste 25L valgytu mano manymu?
  3. Laba diena. Radau Lenkijos skelbimuos/aukcionuose ford bronco II 88metų, kas gali pasakyt jo pagr. + bei -? Įmanoma rasti detalių šiam modeliui? Dėkui kolegos.
  4. pas mane nt trooperio tas pats buvo, po pasivazinejimo po miska atsirado tas garsas. tai ir neradau kas ten dzin dzin dare, pardaviau su uo garsu ir kaip tycia kaip vazinejo pirkejas to garso nebuvo
  5. noriu pirkt samuraju, bet Lietuvoje jų pasirinkimas menkas, o pavarciau ebay.de puslapi uz patrauklia kaina galima nusipirkti padoraus stovio samuraju. Tai va domintu ar atsirastu zmogus kuris atveztu i LT nupirkta masina? auksione pats nupirkciau bet reiktu pargabent ir dokus sutvarkyt. Gal kas turit pažystamų kurie galėtu tuo apsimt?
  6. reikia laukti komentaro kas toki modeli turi ir pasakys. pastebejau skirtumą tarp modeliu- jei galinis langas darinėjasi vadinasi yra sedynės jei vientisas 2-vietis. gali tai kas patvirtint?
  7. Kad nekur naujos temos iškilo kl. toks.. pradėjau domėtis NP ispanais labiausiai domina 2 duris. vakar bežiuredamas skelbimus kazkaipo akis uzkliuvo del galiniu sedyniu. Taip norejau paklausti ar pas 2 duri Np yra gale sedyne/lovys ar nera ju, nes ziurint nuotraukas ju nesimato PVZ sitam- http://www.autogidas.lt/skelbimai/nissan-patrol-visureigis-1988-0118905025.html teko matyt vokeciu pardavimuose patrulius ir dauguma be gal. sedyniu nors neruosti bekelei, tai cia buvo ivairiu komplektaciju?
  8. nulekiau siandien i serviza kad pakeistu kaladeles, pasirodo gale suportu ner kairej pusej rate
  9. Pas mane tas pats pirma kart kaip isedau is po sportines hondos prelude ispudziai idomus buvo, ant posukio vaziuojant galvojau apvirsiu net negera pasidaro kartais kaip uzsupa tarkim prie sankrizos sustabdai tai siubuojas priekis juodai galvoju amortikai mire? gali but?
  10. Tai jei tinka fronterai tai gal ir trooperiui tiktu tos pačios?
  11. man dar mintis kilo tokia, ar su habais negali but problema?
  12. o kodel tie guoliai pradeda cypti tik tada kaip prijungi priekini tilta?
  13. Senatve. kainos ju apie 50-60 litu ar klystu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.