Pereiti prie turinio

cvekas

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

cvekas's Achievements

0

Reputacija

  1. o kurie letesni,iki 89 ar po?ir del patvarumo kurie geriau laiko ar ner skirtumo?is anksto dekui!
  2. Pas mane samurajus 89m,bet be mono ipuskimo.Ir jei neklystu tai nuo 89 galo ar 90m (ispanu gamybos) pradejo deti kaip tik siauresnius tiltus,tarkit zodi kas tiksliai zinot.Pavargau ieskoti jau tilto iki 89m,visi naujesni pagrinde ardosi.jau netgi mastau sudeti tiltus abu nuo ispanisko.. O del razdatkes patarkit kaip patikrint,kiek ten apsisukimu kuriai turi buti.Nesinori apsigavus 1.3 nusipirkt.
  3. Dekui uz atsakyma!zodziu reikes ieskoti butent nuo japono.Prie to pacio norejau paklausti dar,ar skiriasi vizualiai litrine razdatke nuo 1.3?ar tik pagal apsisukimu skaiciu galima atskirt?
  4. Sveiki, iskilo toks klausimas.Ar skiriasi galinis tiltas samurajaus 1,3 1989m(joponu gamybos) ir 1,3 samurajaus 1993m(naujasni lyg ispanu gamybos, jei neklystu).Esu girdejas kad skirias ju plotis ar tai perdavimas..Gal kas zinot tiksliai?
  5. Sveiki, reik patarimo. Nupirkau samuraika su uzianciu tiltu(bet jau taip iskart maniau).Vaziuojant, nuo 30km/h pradeda uzti(garsas kaip ir gale kad tiltas uztu),atleidus gaza uzimas dingsta. Zodziu, patikrines viska radau truputi klibancia kryzme(arciau tilto) ir isdilusius lingiu salenblokus.Pakeiciau klibancia kryzme,uzimas lyg truputi sumazejo, taciau nedingo.Tada pakeiciau tilta,bet uzimas nedingo!! Kas kokiu minciu turit? Nejaugi nupirkau toki pati uzianti tilta? Dar mastau gal razdatke,arba antra kryzme arciau razdatke,gal ji kaukima duoda, bet ji nekliba.Isemus kardana galini pravaziavau tik priekiniu tiltu,uzimo nera. Pasidalinkit ziniom.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.