Pereiti prie turinio

Arturazzz

Nariai
  • Pranešimai

    315
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Arturazzz Pranešimai

  1. kagi dekui visiems uz patarimus,

    dabar dairuausi tik su 2.7 varikliu...

    kiek suprantu biski problematiskos masinos tie grandai dyzeleliai, bet uztai kaina atitinkama..

  2. Klausyk o kas tie varilocai? Cia gal blokiruote? Na man ir norisi labiau to 2,7 litro. Vat tik tos dezes.. Kolkas kiek teko turet automatu tai beveik visua ir teko remontuot.. O va toyotoj aisin automatas laiko visus isbandymus, nors grando nesiruosiu kankint gal ir laikytu jei pavyktu nupirkti gera.. Tai kokios ju sanaudot?

  3. sveiki,

    kokios realiai kuro sanaudos? ar dėžės labai lepios? galvoju isigyti kasdieniniam naudojimui granda ~2002-2004 metų.. reikia atsiliepimų kas esat turėje arba važinėjat dabar.. ? aplamai ar verta prasidėti su JEEP? atrodo jie neprastai man, važiuot turetu jie komfortiskai manau, kainos mažos palyginus japoniskais visureigiais.. kieno dėžės juose stovi? kažkuriuose lygtai AISIN'o budavo?

    Aciu visiems atsiliepusiams ;)

  4. ratai uazo,razdatke,tiltai,valiklis 1,0

    pasistatyk normalu sankabos komplekta, susireguliuok trosa, baloj aisku su paletintoju ir nesvils niekas. jei razdatke 1L tai dar netokiais ratais galima vazinet nedeginant sankabos..

  5. kazka netaip darai vaziuodamas arba tikrai trosa reguliuok, gal buksuoja pastoviai jei labai ytemtas.. tikrai nesuk galvos ir nieko neburk su tom sankabom, as nei vienos nesusvilinau su 33 ratais..

    geriau papasakok apie masina:

    tiltai 1L ar 1.3?

    razdatke 1L ar 1.3?

    Ratai kokie?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.