Pereiti prie turinio

dievs2

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Website URL
    https://facebook.com/godlikeinc

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    AUTOMOBILIAI

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

dievs2's Achievements

0

Reputacija

  1. Tai tiesiog antra kondiskes ventiliatoriu pastatei kaip suprantu
  2. siandien susiduriau su ta pacia problema kaip kolega rase, pagrindinis skyvas. detales uzsakytos, po poros dienu bandysiu keist. dar klausimas del termomovos. nusipirkau ne tokia (jei kam reik galesiu perleist) gal geriau statyti elektrini ventiliatoriu? gal kazkas jau su tuo susidure? nuo ko taike, ar dejo is ebay koki kiniska? kur pastate termo jungikli jam? ai ir dar tepalo spaudimas. itariau bloga dacika, nes karstam varikliui budavo beveik ant nulio. pajungiau monometra tai karstas variklis gerai pavazinejus, laisvos apsukos ir spaudimas yra 0,5bar. ar cia normalu? variklis 4.0l
  3. labai gerai atrodo buferis! nesuprantu ko cia lojat visi...
  4. Uzriebink misini ant siurblio, bet su protu. Tikrai gyvesnis pasidarys
  5. pradziai susireguliuok siurbli, pastatyk degima kaip priklauso. gal to pakaks. tada galima atsukt siurbli, biski turbina atsukt. gal to bus per akis pas tave 6cil ar 5? variklis kaip w124 ar w123
  6. Tai kelione grubiai 6000eur. Na brangu, bet pasvajot galima. Viena kart gyvenime
  7. butum kita kraba uzmetes ir viskas. paprasti tie ipurskimai
  8. gal kas ziurejo? http://auto.plius.lt/skelbimai/nissan-patrol-visureigis-1985-dyzelinas-4412528.html
  9. turiu tokia baisiai didele ir sunkia, reikes pasiremontuot, bet uz metalo kaina atiduosiu koks 60eur kaunas 865152088
  10. brutali jega padejo, siaip ne taip atsoko!
  11. Buvau isemes siurbli remontui, pastebejau nutrukusi balanso dirza. Noriu pasikeist abu dirzus bet niekaip nenuimu alkuninio skyvo. Ka patarsit? Gal koks pajeristu triukas yra?
  12. Aciu uz issamu atsakyma! Dabar issiemiau kuro siurbli nes bega kuras, susirinksiu viska reikes ieskot galu del to traskesio. Tepalas razdatkeje smirda kaip senas atidirbtas sudeges tepalas.
  13. pasiskaitinejau foruma... gal hubus iskart det mechaninius? ar pas visus antrus pajero buvo blokiruotes? kokio jos veikimo? ir ar atitiks perdavimai? maciau dare razdatkes grandines itempima, ar pasiteisinantis reikalas ir gal buna blokuotos razdatkes?
  14. Sveiki, tik nusipirkes uzsedau pirmoj pievoj as visiskai zalias, bet supratau kad kazkas negerai. dzipas MP I 89m 2,5td pakelus visa ir ijungus 4wd yra garsas lyg dantraciai prasoka ir priekiniai ratai sukasi su pertraukimais, smugiuojant. ijungus 2wd garsas dingsta. Taip pat ranka pasukti priekinius ratus sunkiau nei galinius, nezinau ar cia turi reiksmes. hubai automatiniai ir buves savininkas istekino saiba kuria reikia isimti is hubo kai vaziuoji ijunges 4wd. nes pasak jo be tos saibos vaziuojant keliu 2wd yra dziarzgimas, as to nepastebejau. razdatke smarkiai leidzia per galini salnika. Tepalo uzpylimo varztas sausas, galas uzplaktas ir baisiai smirda. klausimai: ar labai smarkiai papuoliau? ar reiketu pasikeisti hubus? ar razdatkei batai? ar keiciant salnika reikia isimt razdatke? ar galima pritaikyti kokia nors galo blokiruote, o gal pas juos buvo ir gamykline?
  15. Sveiki visi, cia mano pirmasis 4x4. Nesenai isigyjau, gal ir permokejau pagal bukle, bet ka jau padarysi. Turiu daugybe techniniu klausimu. Gal aplink kauna yra uzkietejusiu pajero fanu kurie galetu pakonsultuot?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.