Pereiti prie turinio

Tiesus

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tiesus Pranešimai

  1. T-MAX EWI-12000? gali už 2200, nusipirkti... čia Lietuvoj :) bet būtent šitos nerekomenduoju, pats kadaise panašią turėjau More4x4... (čia senas nebepalaikomas saitas http://www.more4x4.lt/gerves-evo-info/90.html)

    atrodo gražiai su tais korpusais viršuje, bet kai reikalas yra prie relės prisikapstyti, paardyti ar laidus paveržti... tai be pilno demontavimo ir ardymo nelabai prieisi... NEPATOGI aptarnavime...

    mat kaip, o koki modeli is T-max rekomenduotumete?

  2. skaitau kad as teoriskai susipazinau su gervemis ir ju charakteristikomis (su forumieciu pagalba) stiprokai,o praktikai gal pataisys, taigi tamstos pasirinkimas yra mazdaug toks:

    1. kieciausias tarp zuikiu - max 2200 litu be nuolaidu, su PVM'u ir pristatumu per 3 dienas (tai yra vadinama "kinija")su garantija, pogarantiniu ir detalem ;)

     

    2. be vietos tarp zuikiu - max 1000 litu ir kaip tele loto - gal veiks ilgiau nei pats automobilis o gal...nei "garantijos" nei detaliu nei dar kazko....(kinija no name)

     

    3. silpniausias tarp liutu - min 3000 litu ir ....kietas vardas, silpnas variklis, geros komplektuojancios...

     

    4. vidutiniokas arba kieciausias tarp liutu - kaina nuo 5000 litu ir....viskas tuom pasakyta :unsure: (nors daugumoje parametru greitis, galingumas, redukcija ir pan. nusileidzia 1'am variantui.

     

    Zinoma tamstos pinigai, jeigu ju yra jami Warna - statai kad visi matytu :D ir saugai naktimis kad nenuimtu...

    dekui uz patarimus, si vakara taikau i "1." varianta, kaip bus rytoj, dar nezinau:)

    kol kas mastau apie kiniska T-max, jis buvo testuotas, gan neblogai pasirode, kaina lenkijoj apie 2300 Lt.

  3. kokiom sąlygom buvo testai atliekami ir kokiom sąlygom pats ją eksploatuosi ir kaip dažnai ?

     

    Vakar vienas iš evakuatorių kreipėsi, pirko prieš du metus More4x4 gervę, naudoja kas dieną sudaužytus auto tampydamas į priekabą... stabdys būgne padilo ir stringa, o visa kita dirba be priekaištų, keičiam naują stabdį ir vėl šventė... ir dar nusipirko 15000lbs kinietį XW PRO sunkesniems atvejams...

    Taigi ir tai galima testavimu pavadinti :)

     

    o šiaip tai dar geriau Kingone gervė, toliau ComeUp bet problemkės su detalėm, brangios ir kartais tenka laukti ilgiau...

     

    tai kad nei apie Kingone nei apie ComeUp googlej nerandu jokios info... (neskaitant lietuvisku tinklapiu)

  4. na siulyciau pamastyto ar tau tikrai reikia moketi min. 2 kartus daugiau....

    yra logikos jusu teiginyje ....

    siek tiek bandziau surasti info apie gerviu testus. Viename is ju:http://www.fourwheeler.com/techarticles/129_1107_massive_multi_winch_shootout/viewall.html

     

    kinietiska gerve T-max uzeme 3 vieta (po Warn ir Superwinch)

    gal kam teko susidurti su T-MAX EWI-12000?

  5. tikrai taip, vairo dempferis vairo drebinimo nepasalina, praejusia savaite pasikeiciau, bet drebejima slopina, tai yra su blogu demferiu pradedavo drebeti ir tai tesdavosi keleta sekundziu, o su geru dempferiu - 1-2 s. Bet kokiu atveju kigos reikia ieskot vaziuokleje, nors mano masinoj, jos niekaip neranda, tipo visi antgaliai geri :cry:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.