Pereiti prie turinio

Tiesus

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Tiesus turinys

  1. dekui uz patarimus, si vakara taikau i "1." varianta, kaip bus rytoj, dar nezinau:) kol kas mastau apie kiniska T-max, jis buvo testuotas, gan neblogai pasirode, kaina lenkijoj apie 2300 Lt.
  2. tai kad nei apie Kingone nei apie ComeUp googlej nerandu jokios info... (neskaitant lietuvisku tinklapiu)
  3. yra logikos jusu teiginyje .... siek tiek bandziau surasti info apie gerviu testus. Viename is ju:http://www.fourwheeler.com/techarticles/129_1107_massive_multi_winch_shootout/viewall.html kinietiska gerve T-max uzeme 3 vieta (po Warn ir Superwinch) gal kam teko susidurti su T-MAX EWI-12000?
  4. vis del to nusprendziau nepirkti kinietiskos gerves, kurio is zinomu gerviu gamintoju kaina prieinamiausia?
  5. supratau, riksiuosi apie 13500 lbs-u... su kuo kalbeti apie nuolaidas perkant nauja gerve? gal Lietuvoj galima nuspirkti pada gervei?
  6. Sveiki, Planuoju Patrol Y61 uzdeti elktrine gerve. Gal patartumete: 1. Kokio galingumo gerve montuoti? galvoju 12'000 - 15'000 lbs.... 2. Kokio greicio gerve naudoti? Gerve daznai nebus naudojama, kelis kartus per metus, kadangi trankausi po miskus darbo reikalais, stengiuosi neuzstrigti:)
  7. nu jo, galinius centre siule uz 2600 lt. Siaip keisti dar nereikia, bet domiuosi is anksto o del paprastu statymo, tai manau nesamone, nes pirkdamas ieskojau butent su pneumo vaziuokle zymiai didesnis malonumas vazinet beje, reikia Nisan Patrol 2001 m. dvieju stumokliu (3,0 ltr. variklis), kokios pas jus kainos?
  8. turejau omeny - pigiau, nei 2600 Lt uz vieneta
  9. Sveiki, Gal kas zinote kur galima pigiau isigyti TLC 120 amortizatorius? keturiu padeciu, reguliuojasi standumas...
  10. del katalizatoriaus- pas mane NP Y61 2001, keiciau turbina, turbinos keitimo instrukcijoj buvo parasyta "eliminuot katalizatoriu arba pakeist nauju", teko eleminuot, bet mano patrulyje katalizatorius buvo. Ji eliminavus trauka nepasikeite, taciau kuro sanaudos sumazejo 2-3 litrais 100-ui km. Anksciau rydavo virs 13 ltr, dabar virs 10.
  11. as pirkau is lauzyno - kainavo berods 1500, neseniai restauravo turbo servise, kainavo 1200.
  12. gal kas zino ar toks filtriukas yra NP Y61 kur nors? :oops:
  13. tikrai taip, vairo dempferis vairo drebinimo nepasalina, praejusia savaite pasikeiciau, bet drebejima slopina, tai yra su blogu demferiu pradedavo drebeti ir tai tesdavosi keleta sekundziu, o su geru dempferiu - 1-2 s. Bet kokiu atveju kigos reikia ieskot vaziuokleje, nors mano masinoj, jos niekaip neranda, tipo visi antgaliai geri :cry:
  14. kazkada uz skolas buvau pasiemes isuzu truperi, buvo ta pat problema, uzkaisdavo ir nebeuzsikurdavo. Stovi salia variklio kazkokia pompa ar siurblys, tai ant jo reikedavo uzpilti salto vandens, kad uzsivestu :shock:
  15. tuomet: http://www.nissan-4x4.ru/ kairej pusej "Ремонт", po to Patrol y60
  16. aisku, dabar pas stovi 265/70 R16, vadinasi jos 31 colio? reiktu det pvz 235/85 R18, ir tai butu 32?
  17. ka tik paskambinau i fakto auto, originalas - 2434 Lt, o "pakaitine detale" (taip ja pavadino, matyt neoridinalas ir be korpuso) - 638 Lt. Kaip vienas kolega mienejo, neoriginala du kartus keite, trecia idejo originala.
  18. buvau centre klp vasara, klausiau, kiek kainuoja oro srauto daviklis, is kart pasake, kad buna du variantai, vienas brangesnis, kitas pigesnis, pasirodo man reikia to, kuris brangesnis, tiksliai nepamenu, bet man atrodo kaina 1500 arba 2500 :evil: reiks ieskot kas paskolintu pabandymui
  19. atsiprasau, kad ne i tema, bet noriu paklaust, y61 standartas - kokie didziausi ratai tilptu nieko nekeiciant konstrukcijoj?
  20. kiek pastebajau, klaidas numeta isjungus degima, kitokiu atveju nepasitaike, siandien taip pat :? gal nemoku paaiskint kaip kyla apsukos, bet tikrai ne automato problemos.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.