Pereiti prie turinio

dzonotonas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

dzonotonas's Achievements

0

Reputacija

  1. Geresnis mano nuomone pasirinkimas Vitara(važiuoklė, variklis),tačiau ieškočiau europinės.Jeigu tik galinis tiltas-nėra tikslo pirkti,nes bus nei lengvoji nei visureigis.
  2. Aha.... Va čia jau dalis atsakymo ar tikrai teisingas pasirinkimas
  3. Na, o čia maniškė, pagauta ant sukrės. Svoris- 7,7 kg.
  4. Rinkis su pežo varikliu, nes mazdos dyzeliui nėra programos jungiantis prie diagnostikos. Beto yra problemų ir su jų kuro siurbliais
  5. Sveiki. Prasau patarti mechaninius ar automatinius hubus geriau butu deti Grand Vitarai.Pagrindinis tikslas.kad nesisuktu pastoviai pusasiai. Vitara eksploatuojama daugiau asfaltu ir aisku ziema mato ir kazkiek sniego pusniu.I gylius purvynus nelendu.
  6. Gal galite pagelbėti žiniomis dėl SUZUKI GRAND VITAROS 1999m. 2,0 TD dyzelinio variklio.Norėjau suzinoti jame stovi pagrindinis diržas ar grandinė ir jiems trukus ar linksta vožtuvai. Taip pat domina tokia pat informacija jeigu variklis 2,0 benzinas. Gal galima rasti kur nors apie Grand vitarą manualą lietuvių ar rusų kalba
  7. Dar vienas klausimėlis apie dyzelinę Grand Vitarą 2,0 TD.1999m.su automatine greičių dėže. Kaip laiko jų automatai ir kaip 2,0 TD varyklis?
  8. Vadinasi lieka apsispręsti Vitarą benziną ar dyzelį
  9. Sveiki, Renkuosi Suzuki Grant Vitarą (nežinau benzinas ar dyzelinis geriau)arba Honda CRV Abu automobiliai 1998m. Kurį patartumėte? Automobilis bus naudojamas 80proc.asfaltu ir likusi laiką į žvejybą ir kaimo keliais.tiek žiemą ir vasarą.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.