Pereiti prie turinio

mariuspetr

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas mariuspetr turinys

  1. Sveiki. Gal kas žinot gera elektrika klaipèdos pusèj,kuris draugautu su Jeep WJ 4.0 variklio kompu?
  2. +370 (620) 40 070 pasiskambink,kiek zinau du kartus per savaite i vilniu vaziuoja is klaipedos
  3. Ten anksciau jau buvo tikrinta ir pravalyta nors ir svaru buvo. Ir dar karta pravalyta generatoriu keiciant.
  4. Pasirodo del generatoriaus kaitimo kaltas akumas. Idejus kita ir krovimas normalus ir generatorius nekaista. Galvoju gal deti optima. Pasidalinkit kas ka isedeje ir kaip laiko.
  5. . Itariu , kad jis buvo kaltas,nes karsto nebuvo imanoma uzvesti,nebudavo kibirksties. Pakeitus vedasi puikiai tiek saltas,tiek karstas. Tik su generatoriu nera laiko dabar issiaiskinti kodel jis kaista. Ir krovimas katik perrinkto generatoriaus 13,7. Viska sujungus nukrenta iki 13,2.
  6. Pakeiciau holo davikli-uzsikure,dirbo graziai 15 min ir apsipyle dumais generatorius. Siandien idejau perrinkta generatoriu ir iskilo klausimas ar normalu jeigu jis yra karstas mazdaug po 15 minuciu variklio darbo? Tiesa,del karsto variklio nedirbimo dar galejo buti kalta impulso daviklio fiske,pajudinus ja ant uzvesto variklio uzkart uzgesdavo. Dar karta pravalius ir truputi suspaudus kontaktus nebegeso. Ryt reiks pabandyti daugiau pavazinet.
  7. Jeigu angliskai supranti https://www.quadratec.com/jeep_knowledgebase/article-24.htm
  8. Pas mane anksciau buvo,kad sunkiai vesdavosi karstas. Po to pradejo nebesivesti kol kazkiek neatvesta,dar veliau uzgesdavo pats karstas ir nebesivesdavo. Dabar ieskau holo daviklio,tikiuosi pades.
  9. Pasirodo netaip ir lengva gauti holo davikli. Gal kas is forumieciu turi? Prisegu foto,ant daviklio kodo nera
  10. Ismokau klaidas skaityti,tai rodo holo davikli. Ryt bandysiu gauti kur nors ir matysim. Pries auto uzgestant pasijaucia traukos sumazejimas. O kai uzgesta,variklis turi atvesti mazdaug iki 45 laipsiu,tada vel kuriasi,bet jauciasi lyg degimas butu ankstyvas.
  11. Pasirodo sikart ne babina. Vakar vaziuojant uzgeso ir nebesivede, siryt uzsivede kuo puikiausiai,dirba graziai. Kazkokia mistika. Baisu ir i grybus vaziuot. Gal kazkam kazkas panasaus yra buve?
  12. SOS jeep myletojai. Sudega babina,uzdejus nauja pravaziuoju apie 25 km ir vel sudega. Gal kas zino kur galetu buti problema ? Modelis jeep xj 4.0 96 gimimo
  13. Sventosios si karta turbut atsisakysiu,gal netycia uzaugo nauja karta.
  14. Klaipedieciai, rekomenduokit kur geriausiai dabar montuojamos duju irangos musu kraste ar kazkur nepertoliausiai? Reikia sumontuot i chrysler town&country 3,6. O gal kas turit toki ir galit papasakot kokia iranga ideta,kaip vaziuoja,kokios sanaudos?
  15. su japonais aisku, reikejo subarikui forikui 2.5 turbo voztuvus reguliot,bet uzdelsiau,vakar paskleide,tai sake staigmenu rado,ryt varysiu paziuret ka rado. Tik minejo,kad vienas cilindras pabraizytas,tik neaisku nuo ko ir kodel. Ryt gilinsis giliau. Jiems ant duju rekomenduojama kas 50000km voztuvus reguliuot o butent tame kur sake staigmena(papbraizytas) pirmas pradejo nebedirbti ant duju.
  16. Ar tik ne pats buvai toki matora isskleides? Nebent as maisau kazka...
  17. Jeep-V8 manau,kad zinai jog visi varikliai yra uzmusami. Cia tik priklauso,kas pries tave kaip priziurejo,jei ne nauja paemei.
  18. Nepastebejau,kad autoamerikana. Rasiu,reiks ryt bandyti nulekti. Dekui uz pagalba,reik tiketis,kad tai pades.
  19. Zvakes tokias ir dejau,ir butent is ten pirkau. O Dainaus kontaktus gal turi,ar kur jis randasi gal zinai?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.