Pereiti prie turinio

juras469

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

juras469 Pranešimai

  1. Na apžiūrėjau aš tą smagratį jokių dantuku atskaitos neradau, kalbėjau su "maklaudu" jis sakė jog seną smagratį išeitų dėti tik tada jei dėtum seną greičių dėžę, nes naujesnio dėžės ilgesnis velenėlis ir kožuhas sankabos prailgintas kokiais 4cm. Bet velgi dedant seną greičiių dežę susiknistų visi atsumai, tvirtinimai, net rycagai bėgių paeitų į priekį.  Todėl manau reiks dėti plaukiojantį smagratį kuris ir buvo....

  2. Sveiki. Toks reikalas gr y61 2.8 td nuėmiau greičių dėžė tvarkyti ir dabar galvoju gal eitų vietoje dvimasio smagračio pastatyti senesnio gr paprasta. Labai man tas dvimasis nepatikimas.Peržiūrėjau visą forumą bet nerandu kad kas butu Keitės smagrati, aišku suprantu jog reikėtų ir disko ir diskatoriaus vienmasio dėt.

  3. Sugedo sankaba maniškiam galloperiui. Visiškai neišsijungia. Pedalas ne visai, bet laisviau vaikšto. Ardyčiau sankabą , bet toks nedidelis ytarimas ant sankabos cilindro krenta, nes išminant ir atleidžiant sankabos skysčio bakelyje, skysčio lygis nekinta, sukruta, bet nekinta. Ką tikrint?

    mano "menku supratimu", tai kiek zinau, skyscio bakelyje lygis ir nekinta spaudziant sankaba, nes juk skysti is ten ima tik tada kai pritruksta cilindrui skyscio paciam viduje, imk greiciu deze ir veizek kas sankabai, jau labai seniai junginejai begius su garsais(nedasimindavo ji tau jau seniai)

  4. O pas tau deze 4bege ar 5bege? na 2.5 tonos manau dar nedaug. o ar bandet taip kad reiktu pasikapanot purve buksuojant. pas man 6 litru merso su 4bege deze tai jei gerai uzukraunu neturi smarves normaliai imt kokioj minkstoj vietoj. itariu kad pas man perdavimai biski neatitinka, aisku ir variklis jau kompresijos muset nebeturi....

  5. gal kas žino kur dvi geras padangas gaz 66 gaut ? p.s. motoras įdėtas ir vakar išbandytas prasukom pirmus 100 km.. užtenka ir jėgos ir kuro atžvilgiu ekonomiškas. Kažin kokio tonažo "libiotkės" tokiam sunkvežimui reiktų..

    Sveikas bandet turbut tuscia? o kazi kaip pakrautas kokia 6 kubai zaliu malku?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.