Pereiti prie turinio

Khary

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Khary turinys

  1. Turbininio variklio kitas suspaudimo laipsnis,bei kompresija-reikia keisti iš emsmės viską ,jei nori kažka burti tam kad laikytu ne vieną km.Jei nori daugiau galios-ieškokt orginalaus turbininio agregato.
  2. Na šitas gražuolis tikrai ne mano styliuj-man patinka orginalus dizainas.
  3. aš rimtai nesuprantu o juokais tik Cia jau kita kalba....
  4. To, Jeepcherokee ; Tu juoku nesupranti ar ka?
  5. Neturiu galimybes pirkti,tai ir zmogaus netrugdysiu...Dekui,jog pasakei kad sis aparatas vertas demesio-jei kada atsiras galymybe-imsiu Kaip sako uosvis-tai kas tau skirta-kitam neatiteks,tad kantriai lauksiu geresniu laiku...
  6. O tai ko jis jo taip ilgai neparduoda?
  7. Beje-gal kas ka zino apie si http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/le ... 0/id-14169 Per silpnas variklis ar cia prikeltas numirelis? :roll:
  8. Jus teisus-MB G ir liko svajone....vis ziuriu i juos su virpancia sirdim ir tiek.... Amba-jei tu cia man -tai manau kazkada ir tu nieko neraukei apie si keliu Dievaiti.
  9. As neturiu visos reikiamos sumos jam,dat man reikia imti paskola jo isigyjimui,vat cia ir prasideda problemos :cry: ,nes man dar seni lizingai kabo,buto nuoma,mokslais mokamas ir zinoma visa kita...o mano pajamos 2000lt..,kuri jau apkarpe :evil:
  10. Visiskai sutinku,taciau man tokio nereikia...visgi jis nebus skirtas ofruod'ui. man reikia civilines,4 duru versijos.Push'a palieku ofruoderiams :wink: Nors turiu prisipazinti,jog paskutiniu metu iskilo rupesciu,tad vargu ar iseis dabar ji nusipirkti :cry: :cry: :cry:
  11. Tik tiek? :shock: O as maniaujog pasakysit dvigubai brangiau....Na zinoma,-tai taip pat yra dideli pinigai,bet cia jug MB G.... Blin mano buvusios 89m volvo760 1 amortizatorius kainavo 2000lt....kuri tik sostenoj buvo galima isigyt...
  12. To Dzipas Mb as klausiau mazdaug kokios kainos yra ru razdatkiu,priekiniu tiltu,blokiruociu... toje nuorodoje,kuria jus man davete temos pradziuoje nelabai susigaudau
  13. Dekui uz informacija Na sis vokietukas man labai patinka,tik kiek per brangokas.... O tai kokiose $ skaiciuose tos razdatkes,tiltai sukasi,blokiruotes sukasi ?
  14. Gal ir nesunku,tik kad tai kiek girdejau nemazai kanuoja,ar as klystu?
  15. manot tas italas ilgai tems su musu klimatu-kai ziemomis gaus druskos doziu... Juk gamykloj auto ruosiamas skritingiems regionams-skritingos klimato salygoms.... O gal as nusisneku?
  16. 91m gerai butu,taciau as tetgaliu skirti 22k.lt O ka jus manot apie toki: http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... id=1924986 pries 4 menesius parvarytas is svedijos-vairavo senukas,viskas jam gerai,tik yra keleta rudeliu,bei bagazine paplesyta,purvina-bulves veziuojo pats pardavejas pasiule nuvaryt i regitra apziurai-jis rad be tec paso. 15lt/100 tik nesupratau-mieste ar trasoj,jei mieste,tai nieko baisaus,mano dabartinis II golfas tiek pat srebia -(pacosas nusoko nuo proto) jei tiketi,tai pardavejo draugas kariskis ji apziurejo ir sake jog viskas super.parduoda del to jog isvyksta i uzsieni. Na ka manot?
  17. Na ka-tuomet aisku. Kai turesiu visas $ tai kreipsiuos i jus del pagalbos apziuroje Ps gal galit pavardinti apytiksles detaliu kainas-rasykit viska ka zinot. man regis cia ne viem man tai pravers,bet ir mums visiems
  18. pataisykit jei blogai supratau-zodziu sedu i masina,vaziuoju i pieva ir sujunges abu tiltus jungiu blokiruote pradedu vaziuoti itempes ausys
  19. Aciu fm, Klausimas del tiltu,blokiruociu-as visureigio dar nesu turejas,td kila klausimas-kaip testuoti,ar uztenka isijungti visus keturius varuomuosius ir pravaziuoti asfaltu,ar reiktu blogesnio kelio, ar kazka kita daryti? Ir del varykliu-visgi auto su amziumi,tad noejau paklausti -del varykliu keitimo,ar buvo kam pasitaike jog dizelinis keistas bendzininiu ar atvirksciai. Ir kaip suprantu,tai dizelinis G-wagenas greiciausiai buvo kazkada naudojamas tarkim misku ukyje,ofroudeir t.t...Jei taip,tai gal tokiu atveju geriau zvalgytis bendzininio? :roll: Ps-si auto pagrindinai vairuos mano suzadetine,,tad jokio ofruodo,nebent nebent isvyka i gamta-zvejyba ir t.t.
  20. Ieskau buten G delto,jog tai vienintele masina kurios as noriu. Klqusykit-jus esat ofrouderiai-su sia masina susiduriat labai daznai,tad klausiu jusu patarimo i ka labiausiai kreipti demesi,jog neuzsokt ant leisgyvio,kuriam kosmetinis remontas del vaizdo ir dar keletas didesniu defektu tepadaryta.
  21. Sveiki ,ofrouderiai, Noriu ,Jusu ,patarimo-mastau pirkti 1983-85metu MB G.Orietuojuos i 20000-23000Lt; 4/5duru-masina bus skirta vazinejimuisi is namu i darba be jokio ofroudo.Tad gal Prasau ,Jusu , patarimo siuo klausimu.Noriu gauti tikrai gero techninio stovio-tobulumo neiskau-del poros rudeliu nieko ir kosmetikos nekimbu.Labiau orientuojuos i dizeli,taciau is bedos tiktu ir bendzinas. Nuosirdus Aciu uz patarimus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.