Pereiti prie turinio

MrCyBoRg

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas MrCyBoRg turinys

  1. Na gal jau nusipirkai kazka.. As neseniai pardaviau savo Pajero 3 ir ir gi persedau i ML'a.. ta pdariau del kuro sanaudu.. pajero valge 20l mieste benzo.. ML'as valgo 19-20l duju Modifikacija su 3.2 motoru.. Po miesta vazinet tikrai jopakanka.. vaziuoja tikrai msagiai. masinos negali ir pasmaugiu gan daznai.. Nupirkus pries prainant ta.. keiciau stabilo ivores ir vadinamas traukes (sarnyras dar kaikas vadina).. daugiau viskas ok.. pramyniau jau pora stukiu kilu.. jokiu bedu daugiau nelenda.. pagrindinis minusas.. vidaus apdaila (mano 98metu) plastikas pabarskantis, ir vietos mazokai.. ypach kai viaka ir suni i masina susodini.. (lyginu su pajero), aisku yra ir tas lingavimas (ozio efektas).. siap po miesta maltis tikrai neblogas variantas.. atsizvelgiant kad galima isigyti iki 20K lietuvisku.. aisku apie nuvaziavima nuo kelio net negalvoju..
  2. Kazkas blogai.. arba kokia rele ar kazkur sandarumas vakuumo nera.. siap arba diagnostika daryti arba bandyt susirast info is cia :http://www.pajero4x4.ru/forum_faq/ siap ten daug labai yra isdiskutuota ta tema tik reik susirasti sau tinkanti varianta
  3. Manau del generatoriaus sita beda.. arba nedakrauna arba atvirksciai perkrova.. del to ir puliuoja viskas.
  4. Na naujo pirkt tai manau neapsimoka.. gan per brangu.. Kai ieskojau sau pajero.. man viena kaip is dazniausiu problemu susijusiu su mechanine deze butent ir ivardino smagracio gedima. Nemeluosiu tiksliai nepamenu, bet atrodo geras - naudotas (lyg atrestauruotas) kaina apie ~1200 lietuvisku.. plius dezes N/P ir pats pakeitimas.. keiciant ir sankabos komplekta vertetu pagalvot ir pasikeisti.
  5. Draugas neseniai toki nusipirko.. 5 duru automatas dyzelis. Mieste sake per salcius buvo 14.. dabar kai atleido salciai sake iki 13.. trasoj vaziuojant ne pensininko rezimu i 10 telpa.
  6. Beje.. buvau susipanikaves.. keiciau tepalus... tarp keitimu tepalo sumazejo nuo max iki min.. ir dabar pravaziavus geras 3000km buvo tik puse normos.. palandziojes po rusiskus forumas netycia suradau, kad tiap turi but ten net foto ideta is isnstrukcijos kad priklausomai nuo masinos eksplotacijos salygu tepalo gali suvalgyti iki 100 gr. tukstanciui kilometru.. kazkas naujo man buvo o nuo min iki maximumo yra 800gr tepalo dapilimui.. tai val gal kazkam bus naudinga info
  7. Ne.. skysti pyliau uz geros valandos.. motoras jau atveses buvo... burbulu siap nesimato.. tepalas svarus.. ziuresiu ar nedingsta ausenke, bet protingi zmones sake, kad galvu neturejo sukraipyti.. pakankamai trumpos sake labai maza tikimybe.. didesne tikimybe, kad tepalus valgyt prades arba po kazkurio laiko stumokliai barsketi prades.. laikas parodys.. vaziavimo trauka nepakitus.. tai tiek.. pasikeiciau prieki guoli dar prie visko.. siap reik priekini stikla keisti.. buvo akmenuka gaves.. per didziuosius salcius nuejo trukimas per puse stiklo.. ir dar tiesiai pries vairuotoja.. tai taip shlyksciai nervina dabar.. sakiau casco, bet kai francize 300lt.. tai neapsimoka nes stiklas naujas (be pasildymo) su pakeitimu 320lt. gal kas dar pigiau zino?
  8. na va vakar pasilinkminau kabutese.. daviau zmonai masina.. skambina likus 3 metram iki namu sako masina uzgeso pasirodo ausinimo trisakis suluzes/sutrukes ir isvarvejo skystis.. tai motiras iki redlino uzkaito uzpyliau skyscio. sutvarke trisaki.. vaziuoja, pakolkas be pasaliniu garsu ir zarnu putimo.. tai gi ziuresim gal praslysiu... kaip manot dalyviai?
  9. Na su parketniku tikrai nera ko lyginti... jei musu tautieciai vazineja su 1 ir 2 del litu stygiaus nereiskia, kad 3 yra akzkuom blogas.. paziurejus uzsenietiskus forumus ir ka padaro ir 3 pajero tai irgi yra i ka paziureti.. o siap pats kai gariunu karjere pravaziavau su 18' plentinem padangom tai nuomone susidariau gan gera.. kaip 5 duru tikrai neblogai pravaziuoja (turejau patyrusi sturmana), nors ir slenksti sulanksciau.. aisku 3duris offroadam yra skirtas labiau. Mano atveju tai seimynine masina, su kuria nera baisu issukti is kelio.
  10. Sweiki, matau didzioji dauguma cia susirinkusiuju turi I ar II Pajero... tai vat sukuriau tema ir gal atsiras vazinejanciu su III.. butu idomu, kad pasidalintumet savo nuomones, ispudziais ir bedomis. Pats vairuoju PIII 5 duru 3.5 GDI.. Pramyniau nepilnus 20K km dideliu nusiskundimu neturiu.. tik nupirkus pakeiciau dirzus visus ir 3 sarnyrus. Siuo metu zyzt guolils pradejo (greiciausiai) tai teks paremontuoti. Neskaitant kuro sanaudu masin superine
  11. Trumpai, bet principe aisku viskas... http://www.offroad-drive.ru/index.php?link=165086 aciuz..
  12. Sweiki, stai ir as ziurinejau forume info apie Y61 tiap ir nelabai ka pavyko rasti tikslesnio.. visur tik trupinukai... Kadangi planuoju toki automobili pirkti tai is bendro ka radau ir perskaiciautai motoras dinamiskesnis yra 3.0, bet patikimesnis 2.8.. Apie pakaba aplamai nelabai kas pamineta.. tai gi gal yra vazenejnciu zmoniu ar siap ismamanciu apie sia NP mdifikacija.. Butu malonu suzinoti bent kiek info..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.