Pereiti prie turinio

Žemaitis

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Žemaitis Pranešimai

  1. Antri metai vargstu su TLC 70 razdatke: varva tepalas. Pakeičiau spidometro pajungimo gumeles, xvostoviko salniką ir tik tada supratau kad visko priežastis yra alsuoklis. Jei valai alsuoklį kas savaitę viskas gerai, tik nepravalai ir vėl visa razdatkė apsitriedžia :( Priėjimas prie alsuoklio ne kažin koks, nesuprantu ko jis taip dažnai užsikiša, nereikia nė purvynan lysti.

  2. Kad nekurt naujos temos, rasau cia

    TLC 70 2lt variklis .Problema su starteriu:starteris sukasi, bet bendekso dantratis nekabina smagracio dantracio. Is kokio 3 - 4 karto pagauna. Problema jau metai ir reikalai blogeja. Priejimas prie starterio ne kazin koks. Kokie butu patarimai?

  3. Pastaciau :D Pada dariau is 24 Nr. lovinio profilio, dejau po remu ( nenorejau pjaustyti groteliu). Liko pastatyt ragus (jei buciau gerve dejes ant remo , butu tike senieji ragu tvirtinimai, dabar reiks perdaryti, tuo paciu sutvirtinsim ragu konstrukcija).

  4. Pasirodo buvo slangele issinerus :oops: . Turbo veikia ir lempute dega. Kai pirkau danas sake turbo defektas :D

    Jeigu buvo issinerus slangele, turejo keliant variklio apsukas uzsidegt raudona turbinos lempute. Mano TLC buvo samadielkinis interkuleris ir kad turbina duotu maksimalu oro srauta ant slangeles buvo idetas zikleris (turbina apgaudinejama, tarsi nesukeliamas). Kai ismeciau interkuleri vos tik duodavau apsuku uzsidegdavo raudona lampa. Uzglusinau zikleri ir viskas ok.

  5. ta skylutė su knipsiuku gamykliškai ir viskas gut...

    šiaip kas negerai ? pečiukas šilto oro nepūčia, ar skydelyje rodyklė nekila ? ar motaras karštas o radiatorius tik šiltas ?

    Gal reik sistemą praplauti su priemonėm... o gal cirkuliacija sutrikus dėl pompos ar oro sistemoje...

     

    tiksliau ką norėjai pasakyt "Neuzsyla variklis"....

    Temparaturos rokykle vos, vos pakyla ir tai tik pravaziavus 20 km. Tuscia eiga is vis rodykle nepajuda (seniau stovedavo per viduri pravaziavus pora kilometru). Radiatoriaus virsutine dalis silta (tokia pat ir bloko), peciukas pucia vos drungna ora). Viskas rodytu, kad temostatui xana. Tikrinant termostata, voztuvui atidaryti rekejo spaust kaip reikiant, atsidarydavo vandeniui uzverdant, istraukus is vandens uzsidarydavo. Atrodo viskas gerai. Pastatai i vieta, nedirba. Ziema arteja, reiks matyt pirkt nauja.

  6. TLC70 2.45 variklis. Neikertu kame reikalas. Neuzsyla variklis, radiatorius siltas. Isemiau termostata, kisu i puoda, dedu ant ugnies. Termostatas atsidaro prie 90 laipsniu, viskas ciki briki. Dedu atgal-viskas kaip buve, nekyla temperatura nors tu ka. Termostate tokia maza skylute ir joje toks knipsiukas makaluojas. Kiba pro skylute praleidzia?

  7. Vadinas pas mano TLC nėr neuatraliai padėčiai. Vakar išsukau tą kur įjungia išjunčia vakumo vožtuvus. Ranka nuspaudus daviklio šratą vožtuvas suveikia, viskas aišku , kaip sakė Meris, svirtis nedaspaudžia daviklio šrato. Kadangi datčiko paveržt nebėjo, pakeičiau šaibą į plonesnę ir viskas čiki-briki. Viskas dirba kaip šveicariškam laikrodyje :D

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.