Pereiti prie turinio

Ogogo2

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Ogogo2 turinys

  1. Sveiki vyrai reikalingas nuo rakto dangtelis, gal pas ka yra sulauzitas raktas?
  2. Is purkstuko laidas jungesi i kampo reguliatoriu, esanti siurbli
  3. Butu idomu isgirst toki kaip ir instruktaza ka is pirmo tikrint, ir ka paskutini. Ir kaip patikrint ar nepramusta tarpine, skylus galva, reikia dapilti iki pat virsau i issipletimo bakeli skyscio kad pamatyt burbuliukus ar ne?
  4. MP I 1990 3.0 benzinas, 3 duru. Ar tiktu jam bakas nuo 5 duru MP I kurio talpa didesne?
  5. zodziu nuemiau dangteli radau atsukusia verzle, iskrito stangele. Istaciau atgal uzverziau surinkau uzvedziau ir vel tas pats vel nuemiau dangteli na vetoj stangele surinkau uzvedziau ir vibracija dingo. Aciu visiems kas prisidejo 8) . Tai dbr toks klausimas jeigu hidrokompensatoris parejo kaip jis keiciasi is apacios varyklio ar nuemus galva?
  6. Zodziu siandien tikrinau voztuvus 3 bovu blogi 4 jau ant pabaigos pakeiciau visus 4. Vibracija sumazejo bet vistiek jinai yra nezimi kaip ir kolega sake. pravazioji atsitoji toks baltu dumu debeseli is ismetimo vamzdzio ir kvepia kaip sudegusiais tepalais, kad nznau jau ka galvoti. juodai ..... ta masina :evil:. Kdl numeta tas stangas cia taip idomumo delei? rytoj paziuresiu ar ne ji :pirat:
  7. Ir ismetimas toks kai ranka prie duslintuvo kvepia saliarka ir ismetimo dujomis. Greiciausia forsunke
  8. VM 2.5TD atvaziavau iki tasko kur reikejo uzgesinau varykli poto izvazioti uzvedziau varikli atsirado vibracija prie 1500 apsuku dar smarkiau po 2000 mazeja. apsukos truputuka nukrito gal farsunke, ka jus mano?
  9. Ogogo2

    Priekinis guolis

    Priekinis stupicos guolis keiciasi atskirai ar su visa stupica jeigu taip tai ar tiktu nuo 91 benzininio 95 dizeliniam?
  10. tai deti tokio pacio aukscio neziurint i tai kiek nuslifuota galvute ?
  11. Ir taigi pramuse kazkokia tarpine po galva reiks ardyt. Siandien pavazinejau suzinojau kainas sako 130 vientysa tarpine ir po 40 kiekvienai galvai, o poto isgirdau klausima kokio storio tau?, nuo ko priklauso storis tarpines? Gal kas zino kur pigiau galima isigyt tarpines, patikrint ir nuslifuot galvas? Veiksmas vyksta Vilniuje
  12. pas mane du viename kaip as suopantu varo is isipletimo bakelio ir per isimetimo sistema garus
  13. Toks klausimas kai pramusa tarpine viduje bloko padideja spaudimas ausinimo sistemoje? kaip i cilindra ir nepatenka nes budu hidro smugis, o is duslintuvo baltas dumas kaip ir garai. Bet kdl tada nera hidro smugio ?
  14. Gal kas turit ausinimo skyscio bakeli nuo jeep cherokee2.5td? is vilniaus
  15. o kaip iki kondiskes garintuvo dasikapstyt visa panelke nuimineti?
  16. ir dar kai ijungi ventiliatoriu peciuko tai o mai gad bet po poros min jau nesmirda
  17. man idomu kas ten pradejo pelyti kada jis kiekviena savaitgali plaunamas o salonas siurbliojimas ir plasmases palirojamos salone
  18. variklis parejo. Pato kvapas dingo ir vat dbr kai tempiam remantuoti ir pradejo smirdet o kai stovi nesmirdi kur tas filtras stovi?
  19. Jeep Cherokee 96 sugedo stovejo savaite laiko, o kai atejau salone kvapelis is kur jis galejo atsirast gal stovi kur salono filtras?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.