Pereiti prie turinio

forumai

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    nardymas ir viskas, kas aktyvu, i.e. šahmatai :)))

forumai's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, nenoriu kurti panašios temos, taigi įsiterpsiu čia, tikiuosi autorius labai nesupyks. Pas mane lygiai ta pati problema: tik leidžia per vieną obuolį (priekinis vairuotojo pusės) , kitas (keleivio pusės) švarus / sausas. Ar taip pat riebokšlius keisti? ar kažkas rimčiau jeigu tik per vieną leidžia?
  2. kaip gera, kai sninga...

  3. na tai kas nors patars ka nors ar niekas nieko?, gal kas kokiu minciu turetu, kiek reiktu paruosti, norint toki atsikelti (variklis ir vaziuokle dirba puikiai).
  4. Sveiki, nenorejau kurti naujos temos, taigi bandau isiterpti su savo klausimeliu i sia tema (nepykit jeigu ne cia pataikiau). Norejau paklausti, su tokiu vidaus isdegimu (prikabinau nuotrauka) reiktu tik panele, plastmases ir sedyne pakeisti ar dar butu kokiu nors baisesniu problemu?, verta i ji ziureti ar visiskai ne? (1998m disco 2.5L dyzelis, 4 durys). Dekui is anksto uz informacija.
  5. Sveiki, gal galite nurodyti kokiu source'u apie siuos du modelius (rusiskai nelabai suprantu ). Kalba eitu apie dyzelinius agregatus. Kokie vaziuokles skirtumai, pravazumas, eksplotacija, gedimai, etc. Dekui is anksto. A.
  6. jooo, reikes padirbet. Siuo metu gyvenu Islandijoje ir uzsikreciau sia liga Keliones vyksta po ledynus (arctic safari), tai su mazesniais kaip 38 ratais nera ten ka veikti, ir tai juos tik kabina ant lengvesniu dzipu e.g. Toyota Hilux, ant NP ar TLC reikia 41 arba 44. A.
  7. dekui uz info. Reikes tuomet daryt modifikacija, nes reikia uzdet 41 ratus. Gal kam nors yra teke tai daryti? A.
  8. Sveiki, turiu toki klausimeli, kokus ratus butu galima uzmaut ant TLC 90' be jokiu sparnu modifikaciju / prapletimu? 38? 41? A.
  9. Skaiciau cia forume, kad 3.0TD turi rimtu igimtu problemu su varikliu. Kaip reiktu apsisaugoti nuo to pries perkant toki modeli, i ka atkreipti demesi. Nesinoretu nusipirkus iskart visa varikli keist. A.
  10. Beje, gal galite pasakyti skirtumus tarp TLC 90 ir NP 3.0TD (sukimo momentas, kW, etc.). Beje TLC 90 dauguma cia su automatine greiciu deze (truputi bijau visureigio automato), o su mechanine greiciu deze ju ridos apie 250.000km (1999-2002). A.
  11. dekui uz info, bet va del tu geru keliu tai nezinau, noretusi ir i zvejyba savaitgaliais nuvaziuot, nameli ant ratu vasara tampytis ir i kalnus (beje veiksmas vyksta Islandijoj). Reiktu patikimo visureigio. Buvo mintis Toyota Land Cruiser 90, bet sake, kad pravazumas ne koks, o TLC 120 (siuo metu per brangu kaip antrai seimos masinai). A.
  12. Sveiki, atleiskit jeigu klausimas jau kazkur toks buvo, bet labai noreciau suzinoti, kas patikimiau, geriau ir t.t., + ir -. Ruosiuosi pirkt patrol'a, bet niekaip neapsisprendziu ar 2.8 ar 3.0 (kalba eina apie 1999 arba 2001). Dekoju is anksto. A.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.