Pereiti prie turinio

STASALGIS

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas STASALGIS turinys

  1. Šiaip tas indėnas dar tik mano taikinyje. Dabar svarstau ar verta jį imti. Jaučiu be rimtos APD diagnostikos tai bus tik būrimas iš kavos tirščiu o bandymas rizikuoti bus kaip bandymas pirstelt trydos metu. Gal kas nors turi kitokių minčių?
  2. Sveiki senbuviai. Nežinau ar vietoje užduodu klausimą, bet gal nespardysit skaudžiai naujoko. Kilo mintis įsilieti į jūsų gretas. Nusižiūrėjau indėną 2006m, 282000km, su dyzeliu 2,8l, 120kw, automatas. Su galimom šio agregato problemom kažkiek jau susipažinau. Po bandomojo važiavimo susirūpinimas kilo vien tik dėl šaltos apd darbo. Persijungiant iš 2 į 3 pavara jaučiamas nemažas trūktelėjimas. Įkaitus varikliui apd dirba sklandžiai. Savininko teigimu tai nedidelė problema, užtektu pakeisti dėžes tepalus praplauti dėžę ir viskas bus ok. Klausimėlis ir yra, ar savininkas teisus? Ar tai gali būti žymiai gilesnė problema, ne vien dėl seno apd tepalo?
  3. Sveiki senbuviai. Nežinau ar vietoje užduodu klausimą, bet gal nespardysit skaudžiai naujoko. Kilo mintis įsilieti į jūsų gretas. Nusižiūrėjau indėną 2006m, 282000km, su dyzeliu 120kw, automatas. Su galimom šio agregato problemom kažkiek jau susipažinau. Po bandomojo važiavimo susirūpinimas kilo vien tik dėl šaltos apd darbo. Persijungiant iš 2 į 3 pavara jaučiamas nemažas trūktelėjimas. Įkaitus varikliui apd dirba sklandžiai. Savininko teigimu tai nedidelė problema, užtektu pakeisti dėžes tepalus praplauti dėžę ir viskas bus ok. Klausimėlis ir yra, ar savininkas teisus? Ar tai gali būti žymiai gilesnė problema, ne vien dėl seno apd tepalo?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.