Pereiti prie turinio

Nandu

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Nandu's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, į jeep wj limited 4l standartą tilptų 265/60/r18?
  2. Greičiausiai sklendė virš ventiliatoriau lūžus bus. Nusukus ventiliatoriu, esantį po bardačioku, ir įkišus ranką turėtum rasti ją ten besivoliojančią Pas mane ta pati bėda buvo.
  3. Pas mane meta klaidas: 22 = Left temperature door travel too large 52 = AI (Recirc) door travel range too large Ir panasi situacija: ventiliatorius uzia, bet oras puciamas labai slabnai. Nuo kurios vietos pradet ieskoti bedu?
  4. Sveiki. Kad nekurt naujos temos ir aš užklausiu. Žodžiu, turiu Jeep wj 4l. benzas/dujos, dega check engine lenpute ir kompas meta purkštukų klaidas, traukos mažoka (mano galva stipriai mažoka, nors su kitu tokiu jeep važiuoti nėra teke, tai palyginti neturiu galimybės). Automobili nupirkau jau su degančiu check engine. Ar gali būti, kad klaidos ir variklio check'as dėl dujų (dujos neįpurskimines)? P.S. užkuriant ir važiuojant benzinu check'as neužgesta.
  5. Sveiki, renkuosi Jeep Cherokee. Galvoju apie 2.8l dyzelini agregata. Ar geras pasirinkimas? ar visgi geriau rinktis is kitu variantu? Dėkui už atsakymus.
  6. Sveiki, ar grand vitarai 2,7l banzinas mechanine tiktų grečių dėzė ir razdatke nuo 2,5l grad vitaro?
  7. na maniskis (grand'as 4l dujos) mieste 27-28l, plente ~16l. kaip dvitonei masinytei, manau, normaliai. :roll:
  8. o pas tave kelintu masiniukas?
  9. jo, kazko panasaus reiktu. esat kas mate lietuvoj tokiu dalyku? :roll:
  10. o grandui 1996 su paprastom dujom, 27 litrai mieste, nespaudziant labai, yra normalu?
  11. na kiek ziurejau lemonoj ar milgretoj, pas juos yra remeliu tik grandui nuo 2000 m. o apie remeliu senesniems modeliams nieko neradau. gal galima uzsisakinet ar teks jau gamintis savom jegom kazka?
  12. o gal kas bandet jungti neoriginalia magnetola? kaip isnaudoti laisva vieta aplink magnetola, gal buna kokiu tai remeliu pirkti, kurie uzdengtu tarpus aplink ja?
  13. maniskis grand cherokee 1996 m. 4 litriuku mieste duju 27l. cia normalu? :?
  14. Sveiki, gal kas turit pasijunge CD Changer Grand Cherokee 1997m. pas mane orginali magnetola: http://www.erta.ru/base/chrysler/p04704345.shtml Kiek suprantu prie jos turetu jungtis ALPINE. Ar as klistu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.