Pereiti prie turinio

EmDi

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas EmDi turinys

  1. Pas man buvo tokia problema. Nuemiau priekine panele, radau, kad sugedes (perdeges) sklendes reguliatorius. Pakeiciau i naudota, problemos kaip nebuta.
  2. O as nusivyliau "Frikcija". Kainos nepagristos, darbu kokybe tik patenkinama. Suranga "ligu", kuriu niekada nebuvo. Cia mano asmenine patirtis.
  3. Sveiki, kondicionavimo sistema buvo uzpildyta ir sutvarkyta rudeni. Ziema nesinaudojau, o dabar neveikia. Manau, kad kaltas magnetas, kuris nepritraukia kompresoriaus. Klausimas: kaip valdomas magnetas, del ko neveikia? Ar elektros problema, o gal vejelio reguliatorius? Kita panasi problema: vejelis pucia tik karsta ora, kad ir kaip reguliuotum. Kiek ziurejau sistema veikia vakuminu principu. net nezinau nuo kur pradet ardyt. gal kas kokiu minciu?
  4. Sveiki, galas visai nestabdo, net gerai pavazinejus bugnai salti buna. Kai siek tiek uztrauki rankini, zymiai geriau stabdo. Darau isvada, kad kalades geros. problema gali buti, kad oras sistemoje, arba neveikia cilindriukai. Ale paskaiciau forume, kad ne taip paprasta nuimti bugnus. As jau nesneku apie tai, koki domkrata naudot (standartas netinka ) Gal ka patartumet? Beje Frikcijoj buvo patempe kaladeles, bet jautesi, kad galas stabdo, bugnai svilo. Tad sis variantas neveiksmingas.
  5. Pasinaudosiu sia tema: ant zvyro ar siaip slapio asfalto numynus stabdi ciuozia priekiniai ratai, galas (atrodo) visai nestabdo. (pora kart vos neikaliau) ar taip turi but? gal laikas kaladeles galines pasikeist, ar pareguliuot pagrindini cilindra? Rankinis veikia.
  6. dazniausiai pridaro tada kai taupydamas nuvaziuoji pas koki sudaranki o normalus meistrai klysta laaaaaaaabai retai nes paprasciausiai jei ta masina neikandama yra kolegos kurie staigiai pagelbet gali o pas liaudies sudarankius rimtu pagalbininku tikrai nebuna taigi ir daro kad tik kaip nors padaryt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: As liberti tik pries menesi isigijau, nezinau kas ten pridirbta buvo. Bet "Frikcijoj" sutvarke, sake laidu pynej bedos buvo...
  7. nepadejo. Nes kompas klaidos nerodo.
  8. Buvau nulekes i Frikcija, praskambino kompu- nieko nerado. Pagal pozymius- parejo greicio sensorius (170 lt). Sako, retas atvejis. Dar rado suplysusias priekinio kardano gumas, viena granata ant gyslu kabo. Atseit keiciasi tik visas kardanas (1600 lt :shock: ). O variklis greiciausiai gesta del to,kad signalizacija prie kompo smegenu prijungta. vienu zodziu :roll: Ale ir uzimtas servisas, nors uzsirases, bet puse val pratrypciojau kol prieme...
  9. Gavosi kaip gavosi... atjungsiu tuoj akuma, paziesiu kas bus. Bet del ko gesta variklis? Turiu minti gal signalizacija sustreikavo? po poros bandymu, uzsivede ir dirbo normaliai. Kaip prisiskambinti i Frikcija? paprastu niekas nekelia.
  10. Vakar padariau didele klaida duodamas fricui "prirukyti", sian kazkodel pulsuoja spidometras ir gesta variklis be priezasties. Bijau blogiausio scenarijaus- kad nebutu parejas kompas. Ar libertyje 02 m. spidometras elektroninis ar trosas su krumpliaraciais? kiek gali atsistot remontas ir, po velniu, kodel gesta variklis? gal turit minciu? men jau nervai nelaiko... :x
  11. :roll: pirkau su technikine, dar metus galioja, siaip lempos gamyklines, specialus jungiklis yra, net ant prietaisu skydelio lempute uzsidega. reikes pasidomet, kaip ten su TA. Del serviso klausiu specialiai, nes nenoriu varyti kur neismano apie visureigius juolab is JAV. Dekui uz nuoroda, reikes nuvaziuoti. Be to pakeliui namo
  12. Nusipirkau liberty, noriu pasikeist tepalus, paremontuot vaziuokle ir tt. pagal google ismeta tik chrysler centra, ten net prisiskambint neina. Be to girdejau nekokius atsiliepimus (atseit "garaziniai" geriau daro). Taigi klausimas: kur dar ant vilniaus teisinga servisa parekomenduot galetumet? Dekingas.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.