Pereiti prie turinio

arunas69

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas arunas69 turinys

  1. rusai dabar gamina naujus ,kaip wiliaus ,kazkokiam forume maciau ,ar uazbukoi ,ar ga69.ru tiksliai nepamenu ,ten jau sratu nebera :roll:
  2. gaz69 nuo uaz pusasiai nesiskiria ,jai kolchozai tik sarnyrai ir traukes vairo ir stabdziu cilindrukai,bet 80 procentu yra jau gaz69 sudeti uaz tiltai :wink:
  3. o as savo tiltui esu vietoj guoliu sudejas kryzmes,nors negaliu pasakyti kiek laikys ,bet kolkas dar neturiu problemu
  4. bet cia neblogai padirbeta su montazu :wink:
  5. nieko ten nereikia perdarinet jami laukan kolchza ir dedi karini :wink:
  6. pradesi eksplotuoti ir tepalai pasileis per visus riebokslius ,vot ir bus kapitalke, geriau butu ,nors paziuota kas menesi syki
  7. kazka panasaus antanai gausi ir tukonstruoti su galine gerve :wink:
  8. desiu 2.5 turbo dyzelini varikli su visa deze ford skorpo ir paliksiu gaz69 razdatke,o variklis naujasnio, kur stovi chrysleriuos,alfo romeo,ligtai ir fronteroja,tos galios turetu uztekti,tokiem greitesnem tiltam ,kad jau juos esu persidares. o is naujo nebenoreciau,geriau pirma su tais isbandysiu :bounce:
  9. gali drasiai det ji net patvaresnei uz UAZo :wink:
  10. pamaciau,kaip rusas patobulines uaza,gal kas is jusu taip yra :roll: kiek supratau kariniu tintu priverstines blokiruotes,bet veikimo principo ,dar iki galo nesupratau http://photo.uazbuka.ru/index.php?cat=11620,gal esat su siuo varijantu susidure :shock: :roll:
  11. dar noreciau pasakyti ,kad chvastavykas neturi atraminio guolio, uaz ar gaz69 tiltuose yra ir as jau esu gan nemazai su sia problema susidures, man nelaike atraminio guolio tvirtinimo ausis, volginis neturi,
  12. prisregistruok tam forume galesi daugiau paklausineti apie sia niva seimininko,zinoma jai moki rusu k
  13. pykit chebra nepykit ,bet kai kisat kapitalistinio pasaulio implantus ,i tssr auto ciut ne sirdies infarktas man
  14. skaitydamas viena foruma uzmaciau ,gan neblogai perdaryta niva, http://www.gaz69.ru/gallery/index.php?cat=10005
  15. paskambink 865215661 ,viska pasakysiu ,kas kur randasi ir kitus niuansus :wink:
  16. manyciau gerai reiktu pagalvoti del nivos ,jos jug remo neturi ,mano manimu jai be remu, tai jau skirciau prie parketiniu visureigiu,nors pravazuma gal ir nebloga turi ,bet patikimiau kai yra remas linges ir paprasti tiltai,gali ir lifta dan nebragiai pasidaryti ir dar daug kitu dalyku....
  17. litagroj pirkau uz padanga 235lt ,kaip jus vadinat purvine ,o mes tai tai buksirine,galiu pasakyt ir su tentais apsirupinkit jie gan nebrangus :wink:
  18. ziurint kokiu metu uaz gali ir neturet avariniu,bet man tai avarinis veike o pasukiai ne pakeiciau posukiu jungikli ir atsirado :roll: :wink:
  19. kaip ir kolega sako mes ta ketusaki ir baigsis problemos :wink:
  20. man su uazu irgi yra taip buve,bet as ta ketursaki kaip tuvadini panaikinau ir viskas baigesi ,kol buvo jis vargdavau su stabdziais :roll:
  21. uazam yra didele problema su posukiu jungikliu,as gal jau kokius tris pakeiciau,pabandyk ji patikrinti
  22. uaz remas yra senesnes laidos ,nes prie jo dar yra stabdziu ir sankabos pedalai,tada reiks imtis sio projekto,kiek pastebejau ,kad uaz remas turetu but tvirtesnis :roll:
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.