Pereiti prie turinio

Mintautas

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas Mintautas turinys

  1. Kadangi išorė paraižyta per šakas traukent ( italas naudojo pagal paskirtį ) 5,2 jevrų Lietuvoj.
  2. Ką tik pirkau TLC 90 1999 m. iš italų- tvarkiau vairo kolonėlę ( 500 lt ), starterio rėlę ( 60 ), pakeičiau vairo traukių antgalius ir peikinio stabilizatoriaus įvores ( 140 ), plius suvedimas ( 70 ),turbinos tepalo grįžtamas vamzdelis buvo įtrūkęs ( manau gamyklinis brokas , 30 lt ), viską ardziau pats- vienas malonumas, varžtai kaip nauji, niekad druskos nematę :Ddaugiau kol kas nieko blogo neradau, na ir žinoma keisiu visu tepalus , krumpliutą diržą, pagangas.
  3. Ačiū. Manau tada pirksiu BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM 2 265/75 R16, gal kas žinot kas gali pasiūlyt ?
  4. Sveiki gyvi, o ar 265/75 R 16 tikrai telpa į standartinį TLC90 ?
  5. neatnaujino savo būsenos

  6. Dar keletas turistų video: http://www.videogaga.lt/video?id=oeajmhrggtuqacyjd http://www.videogaga.lt/video?id=okzpqhrghxjyylrghy
  7. Nors ir be šviesų, bet parvažiavom sėkmingai, džiovinama dabar, greičių dėžėje ir razdatkėj pienas- alsuoklius reikės aukščiau iškelt
  8. Renginys, trasos super,ačiū organizatoriams, ačiū kompanjonams - turistų ekipažams ( dviems Cerokiams ir Mitsubui )už smagią, superinę kompaniją ir gerus įspūdžius.
  9. Sveiki gyvi, taipogi registruojuosi į Turistus: Opel Frontera AHU 378 Vairuotojas- Mintautas Sakavičius Šturmanas- Irma Sakavičienė Ačiū.
  10. Ačiū, geras šis puslapis, bet gal kas asmeniškai bendravot su šiais aparatais ?
  11. Sveiki gyvi, svaigstu apie Jeep nuo koių 2002 metų . Norėčiau sužinoti ką manot kuris aparatas geresnis Cherokee 2,8 CRD ar Grand Cherokee 2,7 CRD, kuris patikimesnis, geresnis bekelėj ir kasdien važinėjant , kokios jų įgimtos ligos ? Ačiū visiems už nuomones
  12. Ant nieko as cia nevarau, bet galvoju apie Cherokee 2,8 CRD nuo 2001 iki 2005 metu, kokios jo galimybes bekelej ? Tai visai kitas apartatas nei sensenis Cherokee, pvz. priekinis tiltas nepriklausomas, dugnas mano galva standarto nuo paziedimu neapsaugotas ( tuo tatarpu Frosios dugno apsaugos neblogos ), prosvaita nedidele ... Gal kam teko susidurt su situo Cherokiu ?
  13. Dar tikrai isitikink ar reduktorius uzia, daug dazniau del uzimo buna kalti ratu guoliai.
  14. O kaip išviso šitas aparatas , ar tinkamas važiuoti bekele, bent jau taip kaip Frontera važiuoja ?
  15. Penkti metai vazineju su 2,8 , salerkos vidutines sanaudos 8,6 l ( miestas 45%, trasa 50%- 100 km/h, 5% pakatuskes).
  16. Mintautas

    WJ dyzelis

    Cia kur raso apie merso dizelio problemas su forsunkiu tvirtinimu tai mini OM611 matara, o pas ceroki 2,7 mataras OM647. Gal kas zino ar ir jo tokios pat bedos ?
  17. Radau , kad variklis VM, o kas per bedos jo ( apie senesni 3,1 jau prisiskaiciau ) ?
  18. Sveiki, gal kas galetumet pasakyt kas per variklis psa cheroki 2,8 CRD, zinau kad pas granda 2,7 CRD variklis ir greiciu deze merso ( neiko bloga apie ji negirdejau ), o kaip su situo 2,8 ?
  19. Man aparatukas butu tinkamas , tai va dabar Jimny svajoniu masina :wink:
  20. Sveiki, noriu paklaus vazinejanciu su Jimniu ar jis turi tarpasini diferenciala ( ar galima saugiai vaziuoti ant asfalto 4x4 ijungus ) ir dar ar galima vaziuojant ijungti priekini tilta ( kad isjungti galima ,tai raso reklamoj ) ? Dar gal zinot kokio svorio priekaba galima tempti ir kokia stogo apkrova galima. Kadangi bagazine l. nedidele tai galima ant stogo butu prikonstruot, bet Jimnis ir taip aukstas kazin kaip tada reaguos i sonini veja, ar nenupus Ir dar koks kreiserinis greitis ant asfalto neprievartaujant masiniuko Aciu uz atsakymus :wink:
  21. Jaigu imanoma i buferi sukisti, kad kuo maziau islindusi butu tai tada garai,bet nelabai isivaizduoju kaip tai imanom, va pries bamperi tai vietos rastusi , bet taip nenoriu sitaip.... Jaigu galima butu tai skambtelciau Jums del montavimo
  22. Noriu nuimamos del tokiu priezasciu : 1. Ar imanoma su gerve praieti TA ir ar policija nieko nesako ? 2. Baisu kas butu jeigu avarija atsitiktu (kazin kaip draudikai vertintu , o jaigu su pesciuju tai v.pz.... :shock:). 3. Prireiks jos ne dazniau kaip karta per menesi, o kasdien tai mieste maluosi. 4. Nupusti gali 5. Reiktu pasidaryti taip, kad staigiai ir ant galo butu imanoma permesti.
  23. Aciu visiems uz patrimus , bet perskaiciau si rusiska straipsneli (labai gut ) ir supratau , kad geriausia blokiruote mano atveju bus elektrine gerve Taig nuo to reikes ir pradeti... Gal kas galetu Kaune parobyti naturoje kaip pasidaryti gervei pada nuimama ( kokia konstrukcija , metalo storis ir pan.), kad nereiktu dvizacio isradinet
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.