Pereiti prie turinio

Egidijus30

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Egidijus30 turinys

  1. Tai tada ziuri su vadinamu kibirsties paskirstytoju kitaip " trampliorius
  2. labas vakaras saika;-).. noriu pasikelti savo feroza,bet reikia patarimu jusu. gala tai nera problemu, linges desiu ant tilto ir pasikels pats remas. bet nzn kaip pakelti preki?.. kiek girdejau yra torcijonai ar kas ten? reikia pasukti?.. jeigu galit imesti video kaip tai daroma ar parasyti kaip padaryti. ir kiek galiu pakelti?. Nes galas jau are;-).. Kur vaziuosiu visur kliuna..
  3. aciu uz patarimus .. Rytoj ardysiu ir pasiziuresiu.. parasysiu kas kaip....
  4. Is dešinės viršutinė slangute atjungus...
  5. Nu siurblių kas yra virs bako. Pakeičiau siurbliuka vis tiek tas pats.. Numaunu slangute nuo vakumo sujungta su purstuko padavimu tai gesta bet Gaza prijema gerai, bet ant laisvu nedirba.. Kaip diena taip naujiena.
  6. Dėkui tau rytoj isbandysiu tik reik surinkti ką išardžiau..
  7. Dar klausimas ir bus viskas. kur man įtaisyti? Filtro slangos i pirštukus ar prie filtro nuo bako. ?. Ir busu dekingas tau uz info..
  8. O pvz jeigu atjungus slanga pereinanti nuo surbliuo ir uzmaut slanga ant monometro nu aišku stums benziną, bet turi rodyti spaudimą.. Jei gali imesk foto ar ką nors kaip taip daro, ar pats gal turi kokiu pvz?
  9. Nu dujom tai išvis ėjo gerai ta prasme nesaude. Nu aišku gerai pergazuoji tai atleidus gaza taip pasaudo per glusa..
  10. Del kuro slėgio. Kaip pasitikrinti? Nes nėra kur ar panašaus kažką i matuoklį.
  11. Sendiena pasikeičiau zondą žvakės tas pats.
  12. Kaina buvo 20 euru zon.. Del slėgio nzn nes siurbliukas yra is audinės modelio nzn. Bet galvoju gal užtenka nes jeigu uzsikuria tai padirba kol pacosa atjunge tai gal užtenka slėgio? Arba siurbliukas pavages tam kartui paspaudžia apsyla ir viskas paskui slėgio nesukelia. Arba kažkur nelaiko orą arba išpučia nzn atrodo viska žiūrėjau vėliau, puciau jau nežinau arba keisti siurbliuka arba variklį. Bet pakeitus variklį siurbliukas Lėka.
  13. Kaip gali pasireikšti degimas? Jeigu tik už kurus dirba gerai. Yra taip mano manymas yra automatinis pacosas kol jis veikia tol varikliukas dirba tik nusimeta apsukas pradeda nebedirpt trūkčioja ir pns.
  14. Nes turiu dar viena ant dalių bet nematęs dujų, tas tikrai žinau,kad veika ant benzino. Jeigu reikia dalių ferozos rasykit padėsiu kuom tik galėsiu.
  15. Žvakės nupirkau naujas zondą irgi. Ant dujų važiuodavo gerai tai ismeciau dujas nes su 20 litrų po vieta tik 90 kilu nuvaziuoju nes žiemą. Ant benzino geresne trauka kam tos dujos. Tai jau savaite kaip varkstu. Sen dieną pradėjau ardyti keisiu variklį i kita ferozos tik senesniu metu, bet įpurškimas nes jau nebežinai ką ir daryt viska iš bandžiau.
  16. Sveiki turiu daihatsu feroza ir bandau atgaivinti. Važiavau ant dujų, bet nutariau važiuoti ant benzino, užkurus šalta dirba gerai sėsk ir važiuok, bet tik uzsyla viskas nebedirba. Neprijama gazo, nedirba cilindrai keli uzgazavus gerai acigauna bet trumpam. Užkurti sunku kaip šiltas variklis.
  17. Sveikas kaip matau senai rašyta, bet jeigu reikia turiu..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.